Рубрики
Начало » Блог » „Улови момента“ – новото предаване на Биляна Бонева и Милен Атанасов по БНТ

„Улови момента“ – новото предаване на Биляна Бонева и Милен Атанасов по БНТ

„Улови момента“ – всяка неделя от 12.30 до 13.00 часа по БНТ 1

ulovi momenta zastavka

Да се похваля с новото предаване на сестра ми (Биляна Бонева) и зет ми (Милен Атанасов), журналисти от БНТ. В неделя, 30 септември 2018 г., се излъчи първият брой на новото им предаване – „Улови момента“.

 

БНТ анонсира:

 

Предаването „Улови момента“ се снима изцяло на терен и развива в нов и оригинален стил темите, свързани с иновациите, моделите за устойчиво развитие, работещи решения за по-интересен, активен и качествен живот на локално и глобално ниво.

„Улови момента“ с водещ Милен Атанасов се излъчва всяка неделя от 12.30 до 13.00 часа.

Продукцията отправя нов поглед и към позабравените традиции, постижения, занаяти и възможностите за съвременното им приложение и съчетаване с актуалните технологии.

Хуморът и забавното отношение ще се съчетават със сериозното тестване на уреди, апликации, нововъведения в областта на технологиите, инструменти, храни, транспорт, възможности за активна и дори екстремна почивка, създаване на здравословни навици, развитие на енергийна независимост за домовете и офисите, представяне на строителни техники, естествени материали, функциониращи сгради и помещения, които отговарят на стандартите за по-добър живот. Изобретения и иновации от ниво „направи си сам“ до модерни технологии, развивани от мегакорпорациите, намират място в предаването под формата на актуална информация от специализирани световни медии и канали.

Водещият на предаването Милен Атанасов е един от авторите на рубриката на БНТ „Зелена светлина“ и има дългогодишен опит като журналист и международен редактор в нюзрума на БНТ.

Предаването е продукция на дирекция „Програма БНТ1″, продуцентско направление „Специални проекти“.

 

Изгледахме първия брой и много ни хареса. Разказваше се за електромобилите. Имаше полезна потребителска информация, имаше любопитна информация за модните тенденции в тази сфера, а също така и историческа справка как преди век също са съществували електромобили. Научихме интересни и нови неща. Много ни хареса предаването!

 

В анонса за първия брой се казва:

 

Всичко за електромобилите – каква скорост вдигат, как и къде се зареждат, имат ли предимства пред бензиновите коли и доколко са разпространени у нас.

Мотоциклети и лодки, които се движат на ток, летящи едноместни електрически скутери, видео камери, които могат да излъчват на живо.

 

Предаването „Улови момента“ може да се гледа и онлайн. „Всичко за електромобилите“ гледайте тук.

 

Биляна Бонева и Милен Атанасов са международни редактори в новините на БНТ и са автори на предаването „Зелена светлина“. Знаят много и работят много креативно.

 

 

Успех на новата им рожба!

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".