Рубрики
Начало » Контакт

Контакт

Име*

Email*

Относно

Съобщение

captcha

 

Предпочитаният начин на комуникация с „Данибон“ е чрез мейл.  Можете да използвате някои от посочените по-долу мейли.

 

За реклама:

marketing@danybon.com

Ако желаете да станете партньор с „Данибон“, можете да използвате този мейл за връзка. Прочетете какви са възможностите за реклама тук.

 

За новини:

news@danybon.com

Мейл за новини от математически състезания на МОН и СМБ, НВО, изпити (след 7 клас; Американски колеж), резултати от матурите, класации на училищата, които „Данибон“ следи, а също така за големи успехи на българчета в областите, които са свързани с рубриките на сайта.

За въпроси относно математическите състезания, матурите, изпитите се обръщайте към конкретните организатори. „Данибон“ не притежава задачи или тестове извън поместените линкове в статиите.

„Данибон“ внимателно си подбира източниците на информация, гост блогърите и партньорите на сайта и е възможно да не бъдат публикувани всички изпратени новини.

„Данибон“ не предоставя услуги като поръчани посещения на училища, градини, образователни събития и писане на ревюта (безплатни или платени)! Възможност за поместване на информация за училища, градини, образователни събития е в рубриката „Представи се“.

Сайтът „Данибон“ няма практика да публикува прессъобщения, корпоративни новини, информации за събития, инициативи, конкурси, семинари, концерти, хепънинги, дни на отворените врати, нови продукти и услуги и т.н.. Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на тези писма. 

Единственият вариант за поместване на информации за събития или корпоративни новини е в рубриката „Представи се“ след като са спазени правилата за публикуване в този раздел на сайта и бъдат одобрени. За такива представяния ползвайте мейла: marketing@danybon.com

 

Допълнителни контакти с „Данибон“:

contacts@danybon.com

danybon@danybon.com

Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на всички писма.

 

Йорданка Бонева-Благоева: 

dany@danybon.com

„Данибон“ не предоставя лични консултации. Лични консултации не предоставя и създателят на сайта. Целта на сайта е да помества ценна и полезна информация. Това, което съм искала да кажа, съм го споделила и можете да го намерите в съответните рубрики. Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на тези писма. 

 

Благодаря на всички, които ми изпращат покани за събития, интервюта, участия в предавания, инициативи и други интересни проекти! Поддържам сайта сама и времето ми е точно разпределено в отговорностите по него, а свободното ми време е изцяло свързано със семейството ми. На този етап не мога да си позволя включване в чужди инициативи. Благодаря на всички за разбирането!

 

Благодаря Ви за интереса към „Данибон“!

 

„Данибон“ е блог, в който се публикува информация по определени теми, свързани с рубриките в сайта.

В „Данибон“ се споделят лични впечатления, емоции и опит от авторите на статиите.

Подкрепата на дадена инициатива от страна на „Данибон“ става по определен ред за медийно партньорство.

Към момента „Данибон“ няма ресурс да отразява пресконференции, прессъобщения, събития, конкурси и други инициативи от подобен характер.

В образователната рубрика се отразяват основно турнири от календарния план на МОН, РИО, СМБ и международни състезания и олимпиади. Други състезания, турнири, конкурси можете да ги представите в инициативата „Представи се в Данибон“.

За конкретни въпроси, свързани със състезания, турнири, олимпиади, матури, моля, обръщайте се към организаторите на проявите.

За контакти с „Данибон“ използвайте мейлите от тази страница. Предпочитам комуникацията да се води през мейл, а не през социални медии или по телефон. Благодаря за разбирането!