Рубрики
Начало » Контакт

Контакт

Име*

Email*

Относно

Съобщение

captcha

 

„Данибон“ съществува вече 7 години. Оформи се като уважавана марка, която предоставя качествена информация. В сайта съществуват ясни правила какво може да се публикува, къде и как.

 

Предпочитаният начин на комуникация с „Данибон“ е чрез мейл.  Можете да използвате някои от посочените по-долу мейли.

 

За реклама:

marketing@danybon.com

Ако желаете да станете партньор с „Данибон“, можете да използвате този мейл за връзка.

Възможни варианти за партньорство са поместване на публикации в рубриката „Представи се“, банер или кратка информация за събитие в календара на сайта. Прочетете какви са възможностите за реклама тук.

Статиите, снимките, банерите се подават от партньорите на „Данибон“ на посочения мейл. Минават одобрение от „Данибон“ преди публикуване. Статиите в „Представи се“ и събитията в календара се подписват от партньора.

Ако имате въпроси във връзка с партньорската политика на „Данибон“, моля, пишете на този мейл: marketing@danybon.com.

 

Моля имайте предвид, че „Данибон“ не предоставя услуги по посещения на събития и места,  писане на статии за „Представи се“, а така също не изготвя и банери!

 

Кои са партньорите на „Данибон“ през годините, можете да видите тук.

 

За новини:

news@danybon.com

Мейл за новини от математически състезания на МОН и СМБ, НВО, изпити (след 7 клас; Американски колеж), резултати от матурите, класации на училищата, които „Данибон“ следи, а също така за големи успехи на българчета в областите, които са свързани с рубриките на сайта.

За въпроси относно математическите състезания, матурите, изпитите се обръщайте към конкретните организатори. „Данибон“ не притежава задачи или тестове извън поместените линкове в статиите.

В сайта се следят състезанията от календарния план на МОН и СМБ, международни олимпиади и няколко международни състезания като „Математика без граници“ и Московската олимпиада, които са били отразявани досега през годините. Сайтът няма възможност да проследява други състезания. Ако организирате такива и искате да присъстват в сайта, можете да ги представите в рубриката„Представи се“.

„Данибон“ внимателно си подбира източниците на информация, гост блогърите и партньорите на сайта и е възможно да не бъдат публикувани всички изпратени новини.

„Данибон“ не предоставя услуги като поръчани посещения на училища, градини, образователни събития и писане на ревюта (безплатни или платени)! Възможност за поместване на информация за училища, градини, образователни събития е в рубриката „Представи се“.

В сайта има рубрики на две частни училища – ЧОУ „Света София“ и Американския колеж. Това са училищата на децата ми. В тези рубрики помествам мои впечатления, емоции, опит, преживявания и новини, които ми привличат погледа или са (ми) полезни. Помествам и по-общи информации за частни училища – най-вече покрай класациите от матурите, или списък с такси и друга обща и полезна информация. Ако желаете вашето училище, градина, университет, школа, образователна организация да бъдат представени в „Данибон“, можете да го направите в рубриката „Представи се“.

В сайта разказвам за ресторанти, сладкарници, хотели, музеи, изложби, полети, пътувания. Това са семейни преживявания и показват емоциите на нашето семейство, а не са ревюта на тези места. „Данибон“ не предлага услуги за посещение на такива места и писане на ревюта. Ако желаете да присъства информация за ваши заведения, хотели, оферти за пътувания и др., можете да разкажете за тях в рубриката „Представи се“.

Данибон не предоставя услуги по посещения на събития и места (извън семейния ни календар) и писане на статии за това.  

Сайтът „Данибон“ няма практика да публикува прессъобщения, корпоративни новини, информации за събития, инициативи, конкурси, семинари, концерти, хепънинги, дни на отворените врати, нови продукти и услуги и т.н.. Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на тези писма. 

Единственият вариант за поместване на информации за събития или корпоративни новини е в рубриката „Представи се“ след като са спазени правилата за публикуване в този раздел на сайта и бъдат одобрени. За такива представяния ползвайте мейла: marketing@danybon.com

 

Допълнителни контакти с „Данибон“:

contacts@danybon.com

danybon@danybon.com

Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на всички писма.

 

Йорданка Бонева-Благоева: 

dany@danybon.com

„Данибон“ не предоставя лични консултации. Лични консултации не предоставя и създателят на сайта. Целта на сайта е да помества ценна и полезна информация. Това, което съм искала да кажа, съм го споделила и можете да го намерите в съответните рубрики. Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на тези писма. 

 

Благодаря на всички, които ми изпращат покани за събития, интервюта, участия в предавания, инициативи и други интересни проекти! Поддържам сайта сама и времето ми е точно разпределено в отговорностите по него, а свободното ми време е изцяло свързано със семейството ми. На този етап не мога да си позволя включване в чужди инициативи. Благодаря на всички за разбирането!

 

Благодаря Ви за интереса към „Данибон“!

 

„Данибон“ е блог, в който се публикува информация по определени теми, свързани с рубриките в сайта.

В „Данибон“ се споделят лични впечатления, емоции и опит от авторите на статиите.

Подкрепата на дадена инициатива от страна на „Данибон“ става по определен ред за медийно партньорство.

Към момента „Данибон“ няма ресурс да отразява пресконференции, прессъобщения, събития, конкурси и други инициативи от подобен характер.

В образователната рубрика се отразяват основно турнири от календарния план на МОН, РИО, СМБ и международни състезания и олимпиади. Други състезания, турнири, конкурси можете да ги представите в инициативата „Представи се в Данибон“.

За конкретни въпроси, свързани със състезания, турнири, олимпиади, матури, моля, обръщайте се към организаторите на проявите.

За контакти с „Данибон“ използвайте мейлите от тази страница. Предпочитам комуникацията да се води през мейл, а не през социални медии или по телефон. Благодаря за разбирането!

 

Най-добра визия на сайта се постига с използването на Chrome и Firefox.