Рубрики
Начало » Контакт

Контакт

Име*

Email*

Относно

Съобщение

captcha

 

Контакти с „Данибон“:

contacts@danybon.com

danybon@danybon.com

 

За новини:

news@danybon.com

Мейл за новини от математически състезания на МОН и СМБ, НВО, изпити (след 7 клас; Американски колеж), резултати от матурите, класации на училищата, които „Данибон“ следи, а също така за големи успехи на българчета в областите, които са свързани с рубриките на сайта.

Сайтът „Данибон“ няма практика да публикува прессъобщения, информации за събития или корпоративни новини. Единственият вариант за поместване на такива статии е в рубриката „Представи се“ след като бъдат одобрени.

 

За маркетинг:

marketing@danybon.com

Ако желаете да станете партньор с „Данибон“, можете да използвате този мейл за връзка.

 

Йорданка Бонева-Благоева: 

dany@danybon.com

„Данибон“ не предоставя лични консултации. Лични консултации не предоставя и създателят на сайта. Целта на сайта да е помества ценна и полезна информация. Това, което съм искала да кажа, съм го споделила и можете да го намерите в съответните рубрики.

 

Благодаря на всички, които ми изпращат покани за събития, интервюта, участия в предавания, инициативи и други интересни проекти! Поддържам сайта сама и времето ми е точно разпределено в отговорностите по него, а свободното ми време е изцяло свързано със семейството ми. На този етап не мога да си позволя включване в чужди инициативи. Благодаря на всички за разбирането!

 

Благодаря Ви за интереса към „Данибон“!

„Данибон“ е блог, в който се публикува информация по определени теми, свързани с рубриките в сайта.

В „Данибон“ се споделят лични впечатления, емоции и опит от авторите на статиите.

Подкрепата на дадена инициатива от страна на „Данибон“ става по определен ред за медийно партньорство.

Към момента „Данибон“ няма ресурс да отразява пресконференции, прессъобщения, събития, конкурси и други инициативи от подобен характер.

В образователната рубрика се отразяват основно турнири от календарния план на МОН, РИО, СМБ и международни състезания и олимпиади. Други състезания, турнири, конкурси можете да ги представите в инициативата „Представи се в Данибон“.

За конкретни въпроси, свързани със състезания, турнири, олимпиади, матури, моля, обръщайте се към организаторите на проявите.

За контакти с „Данибон“ използвайте мейлите от тази страница. Предпочитам комуникацията да се води през мейл, а не през социални медии или по телефон. Благодаря за разбирането!