Рубрики
Начало » Образование » Училища » Кандидатстване » Насоки за приема на 3-то класиране и кандидатстването на 4-то класиране в София (2021)

Насоки за приема на 3-то класиране и кандидатстването на 4-то класиране в София (2021)

 

1 AEG Sofia 16

 

Приетите на 3-то класиране трябва да се запишат на 30 юли, пишат от РУО София-град. В противен случай си загубват местатата.

 

Свободните бройки ще бъдат обявени на 2 август за 4-то класиране.

 

Информация от РУО София-град:

 

На 30.07.2021 г. класираните на трети етап ученици следва да се запишат с оригиналните документи в съответните училища.

Учениците, които не се запишат, не запазват местата си. Тези места ще бъдат обявени като свободни за четвърти етап на класиране на 02.08.2021 г.

Попълването на свободните места след трети етап на класиране е по график, утвърден от директора на приемащото училище и следва да се осъществи в периода от 03.08.2021 г. до 10.09.2021 г. Необходимата информация се получава от директорите на приемащите училища, където се извършва подаването на документи и класирането.

Учениците подават в избраното от тях училище заявление до директора, оригинал на свидетелството за завършено основно образование и медицинско свидетелство за здравословното им състояние за прием в професионални паралелки и в профил „Физическо възпитание и спорт“.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".