Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Ивайло Кортезов » Благодаря, г-н Кортезов!

Благодаря, г-н Кортезов!

nikolay blagoev s medal 7 class

 

Тези дни получавам много писма и съобщения от родители на състезатели по математика, а и от самите състезатели, с които България се гордее. Никой не иска да бъде свързването името на г-н Ивайло Кортезов с това, с което тези дни медиите упорито ни натрапват. Кортезов е направил толкова много за нашите деца и за България и искаме името му да се свързва с успехите на децата ни в математиката, именно защото до тях е бил г-н Кортезов и хора като г-н Кортезов.

Току-що получих и мейл от майка, която иска повече хора да чуят позицията ни, а за да я чуят може би трябва да я съберем и на едно място. Ако искате пишете във Фейсбук или ми пратете мейл на danybon.pr@gmail.com и ще Ви публикувам мнението тук.

Аз лично благодаря на г-н Кортезов за всичко, което е направил за моя син!

 

 

На снимката: Николай Благоев (7 клас, ЧОУ „Света София“) със златния медал от СМТ 2013. Николай е четири поредни години сред „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.