Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Българин е номиниран за „Най-добър млад инженер на Великобритания и Ирландия“

Българин е номиниран за „Най-добър млад инженер на Великобритания и Ирландия“

 

Награждаването на отличниците в първи курс Владислав Василев е момчето с бяло-сивия пуловер.

Награждаването на отличниците в първи курс
Владислав Василев е момчето с бяло-сивия пуловер.

 

С радост научих прекрасна новина за млад българин, възпитаник на Американския колеж, който е номиниран за „Най-добър млад инженер на Великобритания и Ирландия“. Шестима са финалистите и един от тях е Владислав Василев, випуск 2008 на Американския колеж в София.

Владислав Василев завършва с отличен успех Американския колеж. Печели наградата по социални науки (Department Award), макар че тази дисциплина е по-скоро негово хоби. Основната му страст е физиката.

Записва електроника в Единбургския университет. Приятели си спомнят, че още в първи курс се е амбицирал да завърши първи и това се случва. Наистина завършва магистърската си степен първи по успех и с три награди на университета.

 

vladislav vasilev uk 2

 

Получава много предложения за работа, но избира да започне в DialogSemicondatctors.

 

Успехите на младия българин не спират.

 

Тази седмица стана ясно, че Владислав Василев е измежду шестимата финалисти, номинирани за приза „Най-добър млад инженер на Великобритания и Ирландия“. Tой ще присъства на официалната церемония по награждаване на 19 ноември в Лондон.

Само по себе си попадането на финалите на тези престижни номинации е невероятен успех. А в списъка да присъства славянско име – наистина е повод за гордост на всички нас.

 

vladislav vasilev uk 1

 

Негови познати, които ми разказаха историята, споделиха, че до голяма степен успехите на Владислав Василев се дължат на обучението му в Американския колеж и той винаги е признавал това.

 

Успех на Владислав Василев!

Благодаря за споделената вдъхновяваща история на този млад българин!

Очакваме още хубави новини около Владислав Василев!

 

Обн. 2.11.2015 г.

Получих много мила и интересна информация за Владислав Василев от г-жа Пенка Иванова, преподавател в ОУ „Свети Иван Рилски“, Перник, която и друг съм цитирала в „Данибон“ за успешни ученици от училището:

 

„Прочетох статията за Владислав Василев, който е номиниран за най-добър млад инженер във Великобритания и Ирландия. Само да допълня, че Влади е наш бивш ученик от ОУ „Свети Иван Рилски“, гр. Перник и  в 7 клас спечели националната олимпиада по физика.“

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.