Рубрики
Начало » Образование » Менторска програма на българи студенти в Кеймбридж в помощ на 12-класниците

Менторска програма на българи студенти в Кеймбридж в помощ на 12-класниците

 

cambridge college reka

 

Българското общество в Кеймбридж, CantaBulgarian, обяви началото на вече традиционната менторска програма за зрелостници, кандидатстващи в университета, съобщи за „Данибон“ Любомира Димитрова, студентка в престижния университет и известна наша състезателка по математика и други дисциплини.

 

Менторската програма на CantaBulgarian дава възможност на кандидат студентите да се срещнат с българи, учещи в същата специалност в Кеймбридж, за която са кандидатствали. Зрелостниците ще научат повече за метода на обучение в специалността, както и за предстоящото интервю. Пробни интервюта ще бъдат провеждани с цел подготвянето за официалното интервю.

 

Когато кандидатът се включи в инициативата, ще бъде свързан със студент, който ще проведе пробното интервю и ще отговори на въпроси за специалността и за живота в Кеймбридж.

 

Подробности за инициативата можете да научите на сайта на CantaBulgarian: http://www.cantabulgarian.org/initiatives/mentoring-programme-2020-2021 и във Фейсбук странцата им: https://www.facebook.com/CantaBulgarian

Онлайн информационна среща от октомври 2020 г.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".