Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Презентация за образованието и кандидатстването в Кеймбридж

Презентация за образованието и кандидатстването в Кеймбридж

 

cambridge

 

Клубът на българските студенти в Кеймбридж CantaBulgarian организира презентация на University of Cambridge. Събитието ще се състои на 18 декември 2015 година от 18 часа до 19,30 часа в Зала София на Grand Hotel Sofia.

 

Презентацията е насочена към ученици в предпоследната година от образованието си, студенти, които се интересуват от възможностите да продължат следването си в University of Cambridge. Поканата е отправена и към техните родители и учители.

 

На събитието ще бъдат представени възможностите за образование в университета, ще се разясни процеса на кандидатстване. Настоящи и бивши възпитаници на Кеймбридж ще отговорят на въпроси.

 

„Ако имате специални въпроси или искате да засегнем някоя специална тема, можете да ги споделите и предварително тук, за да можем да подготвим достатъчно ползотворни отговори“, каза за „Данибон“ Ричард Михайлов от CantaBulgarian. Ричард Михайлов е настоящ студент в Кеймбридж.

 

Презентацията е безплатна, но е необходимо да се регистрират тук.

 

По време на събитието ще има и три презентации на членове на CantaBulgarian, които ще разкажат за свои разработки, които правят като част от програмата си в University of Cambridge.

 

Повече можете да прочетете тук и тук.

 

Възпитаници на Американския колеж в CantaBulgarian

 

Винаги въпросът накъде продължават възпитаниците на дадено елитно училище е предизвиквал голямо вълнение. Самата аз следя с интерес от много години изявите на учениците на Американския колеж и след това в кои университети отиват да учат. В последните поне 3 години винаги има приети ученици от Колежа в Кеймбридж.

 

В CantaBulgarian можете да срещнете трима изявени бивши колежани, които вече учат в престижния британски университет. Това са Георги Русинов (випуск 2013 на АК), Виктор Кузманов (випуск 2014 на АК) и Ричард Михайлов (випуск 2014 на АК).

 

 

Благодаря на Ричард Михайлов за информацията!

 

източник на снимката

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.