Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Ивайло Кортезов » Екатерина Иванова-Георгиева: Синът ми иска да работи в БАН като Ивайло Кортезов

Екатерина Иванова-Георгиева: Синът ми иска да работи в БАН като Ивайло Кортезов

 

ivan georgiev kortezov

 

Всеки, който познава поне малко г-н Кортезов знае какъв всъщност е той. Дори няма нужда да говорим в негова защита. Адмирации, г-н Кортезов, Вие сте направили толкова за умните деца на България, колкото никой друг! Децата ни Ви обичат и не се интересуват от приказките по Ваш адрес.

Синът ми Ви се възхищава, г-н Кортезов. Иска да е като Вас. Да работи в БАН. Да учи деца. Да се държи с децата точно като Вас!

Екатерина Иванова-Георгиева е майка на Иван Георгиев V клас в СМГ, който е сред „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“.

Тя е и майката, която ми писа тази сутрин с молба да измислим родителска подкрепа към г-н Кортезов и малко след това се роди тази рубрика. Благодаря!

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.