Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Информация за наградите от математическия турнир „Иван Салабашев“ (2020)

Информация за наградите от математическия турнир „Иван Салабашев“ (2020)

 

salabashev medali

 

Грамотите на най-добре представилите се ученици на математическия турнир „Иван Салабашев“ са изпратени на електронните адреси, от които е извършена регистрацията за състезанието на участниците в състезанието, съобщиха за „Данибон“ организаторите в отговор на въпроси, които бяха получени в сайта. Поради Covid кризата и неприсъственото провеждане на състезанието, тази година няма да се изготвят медали.

 

Ето цялата информация:

 

Уважаеми участници в Математическия турнир „Иван Салабашев“,

Грамотите на най-добре представилите се ученици са изпратени на електронните адреси, от които е извършена регистрацията за състезанието. Ако някои от вас не са получили грамотата си за максимален резултат или за отлично представяне, моля да ни пишат.

Получихме много запитвания (не на всички успяхме да отговорим) за това дали ще има медали за най-добре представилите се ученици. Всяка година се опитваме да стимулираме участниците с възможно най-много награди – грамоти, медали и математическа литература. Поради Covid кризата и неприсъственото провеждане на състезанието, тази година няма да се изготвят медали. Надяваме се, че основният стимул за участие на учениците е удоволствието от решаването на задачите и че липсата на медали няма да навреди на тяхната бъдеща мотивация.

С пожелания за здраве и бъдещи успехи,

Емил Колев

 

Писмото е поместено и в сайта на организаторите.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".