Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Иван Иванов от Американския колеж в проекта „Отличниците на България“ на „24 часа“

Иван Иванов от Американския колеж в проекта „Отличниците на България“ на „24 часа“

 

снимка на Иван Иванов от 2015 г. източник: АК

снимка на Иван Иванов от 2015 г.
източник: АК

 

11-класникът от Американския колеж Иван Иванов, за чиито успехи в информатиката и математиката редовно ви информираме и в „Данибон“, е поканен да разкаже за своите планове в проекта „Отличниците на България“ на в. „24 часа“. Иван Иванов разказва как се е запалил по компютрите. Споделя, че иска да учи в MIT или в университетите в Бръшляновата лига. Ако е в Европа, би избрал – Кеймбридж. Насочил се е към компютърни науки, но няма да става програмист, а би желал да се развива научно. В статията ще разберете и защо Иван е избрал да учи в Американския колеж, колко медала от престижни състезания има, какво е разработил сам, какво го интересува и дори коя му е любимата книга. Статията можете да прочетете тук.

 

Препоръчвам статията на всички, които се интересуват от успехи на българчетата, постижения в математиката и информатиката, обучението в Американския колеж, възможността да се учи в престижни университети.

 

Успех на Иван Иванов! Той е един от успелите млади българи, чието развитие следя с голям интерес и уважение през годините!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Успешният път на Христо Папазов в математиката 

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".