Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Известните курсове на учителите от СМГ вече ще са в УАСГ

Известните курсове на учителите от СМГ вече ще са в УАСГ

 

 Spiritia [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0  (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons


Spiritia [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

 

Известните курсове на учителите от СМГ ще се провеждат от тази учебна година в сградата на Университетa по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), бивш ВИАС. Това става ясно от съобщение на сайта на учителите, които обединиха усилия и създадоха през изминалата година „СМГ учители“ ООД. През тази година вече са намерили и ново място, в което да предоставят обучение на своите курсисти.

 

Курсовете на учителите от СМГ са много популярни от години и привличат много ученици. Повечето от тях се целят да влязат след 4 клас в елитната математическа гимназия. Провеждането им в сградата на СМГ породи дискусии през изминалата година. В момента на сайта на Софийската математическа гимназия има кратко съобщение, което отговаря на „многобройните запитвания на родителите“ и насочва към страницата на учителите, водещи курсове.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".