Рубрики
Начало » Блог » IV Български фестивал на младите математици във фото-репортаж на „Академия 21 век“

IV Български фестивал на младите математици във фото-репортаж на „Академия 21 век“

 

sozopol photo akademia 21 vek 0

Днес е третият рунд от „Математическите боеве“ в Созопол, които са част от Четвъртия български фестивал на младите математици. От „Академия 21 век“, които имат свои отбори на състезанието, ни зарадваха с фото-репортаж от мястото на събитието.

Снимките разказват за откриването на Фестивала, за подготовката за състезанията, за „Математическите боеве“. Ще видите как господин Ивайло Кортезов обяснява регламента на „30 задачи на 30 езика“ на събралите се много млади математици. Ще надникнете и в „кухнята“ на отборите на „Академия 21 век“, където състезателите се готвят за ежедневните двубои. Има и снимки от разходката с кораб и прекрасни гледки към Созопол. Хареса ми и решаването на задачи на плажа. Виртуално се запознах със съотборниците на сина ми (Николай Благоев) и видях как работят заедно. Разпознах и много малки състезатели, чиито имена срещам все начело в математическите класации.

А ето снимката, която изключително ми беше приятно да видя. Това е Ники – големият ми син.

 

sozopol photo akademia 21 vek 1

 

Всички снимки можете да разгледате във Фейсбук в профила на „Ученическа академия Пловдив“. Публични са.

 

 

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".