Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Лагер-школи » Математическа лагер-школа за победителите от 6 известни състезания

Математическа лагер-школа за победителите от 6 известни състезания

II национална лагер школа „Състезателна математика“

 

niki salaba6ev 21

 

Победителите от шест математически състезания са поканени на лятна лагер-школа, съобщи за „Данибон“ Диана Данова, член на УС на Съюза на математиците в България.

 

Лагерът ще се проведе между 3 и 9 юли в Пампорово. Той е за ученици от 5 до 7 клас, заели призови места през тази учебна година в следните надпревари: „Иван Салабашев”, „Черноризец Храбър”, Асоциация „Кенгуру без граници”, Коледно и Великденско състезания, МТ „Академик Кирил Попов“.

 

Лектори ще бъдат проф. Емил Колев (ИМИ–БАН), проф. Петър Бойваленков (ИМИ–БАН), гл. ас. Невена Събева-Колева (ИМИ–БАН) и Александър Иванов.

 

Програмата включва математически игри и забавления, лекции, анимация, екскурзии, многобройни и разнообразни мероприятия и конкурси.

 

Участниците в школата ще заплащат само цената за настаняване (нощувки и храна) в размер на 180 лв.

 

Заявки за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail:  math_summer@abv.bg до 22.06.2017 (включително). На 25.06.2017 г. одобрените участници ще бъдат уведомени по e-mail. При повече от 60 заявки ще се приемат тези с най-добри резултати от споменатите по-горе състезания през учебната 2016 –2017 г.

 

Предварителна програма

Форма за регистрация

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".