Рубрики
Начало » Образование » Националните зимни състезания по информатика във Велико Търново – КЛАСИРАНЕ на групи A, B, C и D (2013)

Националните зимни състезания по информатика във Велико Търново – КЛАСИРАНЕ на групи A, B, C и D (2013)

of7

Излязоха окончателните резултати и класирането от Националните зимни състезания по информатика за групите А, В, С и D. Те се състезаваха на 2 март 2013 г. На трети март ще се включат и най-малките от 4-5 клас – група Е.

Резултатите и класирането можете да ги видите на http://www.math.bas.bg/infos/ZSI_2013.html.

Благодаря на Диана Иванова за линка! Днес тя отново е на мястото на събитията. Силно ще стискаме палци и за нейния състезател – Цветан Иванов (38 ОУ и Детската академия „Телерик“). Благодаря на цялото семейство за всеотдайността! Предавам и специалните благодарности на доста фенове на Danybon, които следят с интерес всяка информация за Националните зимни състезания по информатика във Велико Търново.

Сред състезателите е и друг силен 4-класник, за който сме ви разказвали в Danybon – Алекс Цветанов (125 СОУ, Детска академия „Телерик“), който вчера се яви и с 6-класниците.

Да се върнем към класацията на групите А, В, С и D.

На този сайт http://www.math.bas.bg/infos/ZSI_2013.html са качени също така условията, анализи на решенията, класирането, резултатите от проверяващата система, авторските решения и решенията на участниците.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.