Рубрики
Начало » Образование » Справочник » Класации » Опит за неофициален рейтинг на състезателите по математика от 2 клас в София (2016)

Опит за неофициален рейтинг на състезателите по математика от 2 клас в София (2016)

обн. 5.5.2016 – 13 ч.

 

125-sou-sgrada

 

Обновена информация

 

Мария Петрова, майка на дете във втори клас, направи първи опит за неофициална класация на състезателите по математика от този випуск. Предложи оформените от нея данни за достъп и до други родители, за да се внесат по-бързо корекциите. Бързо направи и няколко актуализации с подадените данни. Преди малко ми изпрати линк, където е поместила данните и можело всеки да внесе корекциите си https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=2C3D94295EE10DB7!106&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!AJIQPcV2YQqSa2k.

Мария Петрова предостави и мейла си mariya.petrova1987@abv.bg. Ако някой не знае как да внесе корекциите – тя може да съдейства.

Благодаря й за ентусиазма и големия труд!

 

 

Ще махна по-старите файлове, за да не става объркване. Можете да преглеждате промените в линка, който предостави Мария Петрова.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".