Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Неофициален рейтинг на състезателите по математика от 2 клас от София (2015)

Неофициален рейтинг на състезателите по математика от 2 клас от София (2015)

 

sveta sofia17

 

Мария Рашева, майка на второкласничка, е изготвила неофициален рейтинг на състезателите по математика от 2 клас въз основа на участието им в няколко математически състезания. Тя изпрати своята класация до „Данибон“, тъй като може да е полезна и на другите родители като ориентир.

Състезанията, които са включени са:

Софийски математически турнир, „Черноризец Храбър“, „Иван Салабашев“, Коледното математическо състезание, Европейското кенгуру и предстои да се добавят данни и за Великденското математическо състезание.

„Изпращам Ви таблицата с резултатите от математическите състезания за децата 2 клас от София.

Аз нямам къде да я споделя, а при Вас ще достигне до хора, които имат интерес да я разгледат. Тя, разбира се, няма никаква стойност, просто е за ориентация как се справят децата ни спрямо връстниците си.

Не съм извадила всички резултати от Коледното математическо състезание. Където съм писала нули, означава, че съм проверила резултата и не съм намерила детето, т.е. то не се е явило, а не че е изкарало 0 точки.

Извинявам се, ако някъде съм допуснала грешка – обединих всички таблици и събрах резултатите, съответстващи на еднаквите имена. Направила съм графа „сбор“ на точките от всяко едно от състезанията (не мисля, че тя е определяща); графа с коефициент = на средно аритметичното от сбора на изкаран резултат, разделен на максималния от всички състезания; и графа, махаща най-лошото представяне от всички състезания. Ако знаете как по-точно се правят рейтингите – лесно може да се въведе нова графа.“

Благодаря на Мария Рашева за споделената информация!

Помествам данните за първите 20 деца в неофициалния рейтинг на 2-класниците, а целият можете да го видите и да го изтеглите тук: НЕОФИЦИАЛЕН РЕЙТИНГ НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ПО МАТЕМАТИКА ОТ 2 КЛАС 2014-2015  или да го разгледате на този линк.

1 Валентин Петров Генов 120 ОУ

2 Лазар Иванов Тодоров 36 СОУ

3 Калоян Владиславов Цанев 104 ОУ

4 Милен Миленов Шуманов 145 ОУ

5 Борис Калинов Азгоров ЧОУ „Св. София“

6 Георги Георгиев Славчев 107 ОУ

7 Димитър Атанасов Германов 42 ОУ

8 Манол Росенов Русков 107 ОУ

9 Борис Генадиев Иванов 104 ОУ

10 Никола Кирилов Георгиев ЧНУ Питагор

11 Николай Захариев 118 СОУ

12 Кристина Валентинова Стоянова 145 ОУ

13 Борис Христов Марков 73 СОУ

14 Момчил Ненчев Георгиев 55 СОУ

15 Андреа Николаева Нейчева ЧНУ Питагор

16 Алберт Константин Асенов Иваницов ЧНУ Питагор

17 Лора Андреева Цекова ЧНУ Питагор

18 Виктор Николеав Ангелов 107 ОУ

19 Ния Драгомирова Рашева 32 СОУ

20 Силвия Стефанова Дянкова ЧСОУ „ЕСПА“

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.