Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Ивайло Кортезов » Проф. д-р Невяна Кръстева: Ивайло Кортезов има основна заслуга за успехите на сина ми Кубрат Данаилов

Проф. д-р Невяна Кръстева: Ивайло Кортезов има основна заслуга за успехите на сина ми Кубрат Данаилов

 

kubrat danailov

 

Ивайло Кортезов познавам от 2005 г. и е най-читавият от специалистите, които подготвят децата за националния отбор по математика. Пряк свидетел съм на изключителните му педагогически качества и пълната му отдаденост на децата. Именно той има основна заслуга за успехите на сина ми Кубрат Данаилов, (за когото писахте миналата седмица и ви благодаря), в математиката и обучението въобще.

Кортезов има сериозен международен авторитет и признание в състезателната математика. И какво толкова е направил с тази задача за ученици от 2-ри клас? Жалко, че журналята и хейтърите си изливат комплексите по този начин. Редките личности като Ивайло Кортезов трябва да се съхраняват.

С уважение,
проф. д-р Невяна Кръстева

Проф. д-р Невяна Кръстева е майка на Кубрат Данаилов, балкански шампион по математика за 2011 г. и носител на два бронзови медала от Международните олимпиади по математика през 2010 г. в Казахстан и през 2011 г. в Амстердам. Кубрат е студент в Принстън и е възпитаник на Американския колеж в София. Миналата седмица стана ясно, че е спечелил заедно със свой състудент състезанието по трейдинг на Масачузетския технологичен институт (MIT).

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.