Рубрики
Начало » Образование » Областен кръг на олимпиадата по информатика (2021)

Областен кръг на олимпиадата по информатика (2021)

обн. 6.2.2021 г.

smg oct 2019

 

Предварителни резултати от проверяващата система: ABCDE.

Условия на задачите: A.pdfB.pdfC.pdfD.pdfE.pdf.

Тестове и авторски решения: A.zipB.zipC.zipD.zipE.zip.

източник: http://www.math.bas.bg/infos/

 

 

Областният кръг на олимпиадата по информатика ще се проведе на 6 февруари от 13 часа, съобщават организаторите.

 

Областен кръг на Националната олимпиада по информатика,
6 февруари 2021 г. от 13:00 часа
Съгласно календарния план областният кръг е предвидено да бъде проведен на 6 февруари (събота) с начало 13:00 часа. Областният кръг се провежда по региони в определени училища едновременно в цялата страна. Учениците работят в контролирана среда с наличие на квестори. Националната комисия поддържа компютърна проверяваща система, чрез която всеки състезател изпраща своите решения по време на състезанието. Националната комисия подготвя темите за областния кръг, които стават достъпни за състезателите чрез компютърната система за дистанционно провеждане на състезанието.

В София ще се проведе в СМГ, съобщават от РУО София-град.

 

На 6 февруари 2021 г. /събота/ от 13:00 часа в СМГ „Паисий Хилендарски“, район Оборище, ул. „Искър” 61 ще се проведе областният кръг на Националната олимпиада по информатика. На 6 февруари 2021 г. всички ученици, класирани за областния кръг на олимпиадата по информатика следва да се явят в посоченото училище домакин не по-късно от 12:30 часа, като ще бъдат допускани в сградата срещу документ за самоличност – лична карта или ученическа книжка.

Класирани в София за областния кръг

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".