Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Областен кръг на олимпиадата по математика (2021)

Областен кръг на олимпиадата по математика (2021)

обн. 1.3.2021 г.

smg june 2019 1

РЕЗУЛТАТИ

 

Бургас

Варна

Велико Търново

Видин

Враца

Добрич

Ловеч

Монтана –  4 клас5 клас6 клас

Перник – 4-6 клас

Смолян

Стара Загора4-6 клас

Хасково

Шумен4-6 клас

 

Нова информация

 

Разпределение по залите с София

 

125 СУ

145 ОУ

56 СУ

1 СУ

НПМГ

СМГ

 

 

Инструктаж

 

СМГ

„В сградата на СМГ не се допускат лица с повишена телесна температура, грипоподобни симптоми, както и лица, които не носят лични предпазни средства (маска).“

125 СУ

56 СУ

 

56 СУ

56 СУ

 

 

 

….

Основна информация

 

Областният кръг на олимпиадата по математика е на 13 февруари 2021 г. (събота) от 09.00 ч. На този кръг участват класираните ученици от първия кръг. Олимпиадата е за ученици от 4 до 12 клас.

 

Времето за провеждане на областния кръг е:

 

за учениците от IV до VІІ клас – 4 часа;

за учениците от VІІІ до ХІІ клас – 4 часа и 30 минути.

 

 

 

РУО София-град информира за организацията в столицата:

 

Допуснати до областния кръг в София 

 

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в районите Витоша и Красно село – във 2. СУ „Емилиян Станев“, район Витоша, ул. „Генерал Суворов“ № 36.

 

За учениците IV, V, VІ и VII клас от училищата в районите Банкя, Връбница, Възраждане, Илинден, Красна поляна, Люлин, Надежда, Нови Искър, Овча купел и Сердика – в 56. СУ „Проф. Константин Иречек“, район Люлин, ул. „Търново“ № 37.

 

За учениците от IV и VІ клас от училищата в районите Изгрев, Искър, Кремиковци, Младост, Панчарево, Подуяне, Слатина и Студентски – в 125. СУ „Боян Пенев“, район Младост, ж.к. „Младост 1“, ул. „Никола Генадиев“ №1.

 

За учениците от V клас от училищата в районите Изгрев, Искър, Кремиковци, Младост, Панчарево, Подуяне, Слатина и Студентски – в 145. ОУ „Симеон Радев“, район Младост, жк. Младост 1А, ул. „Ресен“, №1.

 

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в районите Лозенец, Средец и Триадица и за учениците от VII клас от училищата в район Триадица– в 22 СЕУ „Г. С. Раковски“, район Триадица, бул. „Витоша“ №134.

 

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в район Оборище – в 1. СУ „Пенчо П. Славейков“, район Оборище, ул. „Стара планина“ № 11.

 

За учениците от VII клас от училищата в районите Витоша, Изгрев, Оборище, Искър, Панчарево, Лозенец, Подуяне, Красно село, Младост, Слатина, Кремиковци, Средец, Студентски – в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“, район Лозенец, ул. „Бигла“ № 56.

 

За учениците от VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас /от училищата във всички райони/ – в СМГ „Паисий Хилендарски, район Оборище“, ул. „Искър“№ 62.

 

На 13 февруари 2021 г., всички ученици, класирани за областния кръг на олимпиадата по математика следва да се явят в посоченото училище-домакин не по-късно от 08:30 часа, като ще бъдат допускани в сградата срещу документ за самоличност – лична карта или ученическа книжка.

 

Областният кръг на олимпиадата по математика е анонимен за учениците от VІІ до ХІІ клас.

 

Резултатите от областния кръг на олимпиадата по математика за учебната 2020/2021 г. ще бъдат публикувани на сайта на СМГ, в срок до 08.03.2021 г.

 

Проверените и оценени писмени работи на учениците се съхраняват в училищата-координатори, както следва:

 

в СМГ – писмените работи на учениците от VIII до XII клас;

в НПМГ – писмените работи на учениците от VI и VII клас;

в 56. СУ – писмените работи на учениците от IV и V клас.

 

Редът и начинът за запознаване с проверените и оценени писмени работи на учениците от областния кръг на олимпиадата по математика за учебната 2020/2021 г. се определят от директора на съответното училище-координатор и ще бъдат оповестени след приключване на проверката на сайта на съответното училище.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".