Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Областен кръг на олимпиадата по математика (2021)

Областен кръг на олимпиадата по математика (2021)

обн. 15.4.2021 г.

smg june 2019 1

 

РЕЗУЛТАТИ

 

София-град: 4 клас, 5 клас, 6 клас

София-град: 7-12 клас

 

 

Бургас

Варна

Велико Търново

Видин

Враца

Добрич

Ловеч

Монтана –  4 клас5 клас6 клас

Перник – 4-6 клас

Плевен

Смолян

Стара Загора4-6 клас

Хасково

Шумен4-6 клас

 

Нова информация

2.4.2021 г.

Информация от сайта на СМГ

 

Представяме на Вашето внимание резултатите от областен кръг на олимпиадата по математика за VII-XII клас:

Оценките на учениците са окончателни и не подлежат на обжалване.

 • Всички желаещи ученици и родители могат да се запознаят с работата на ученика на 5, 6 и 7 април 2021 година както следва:
  • Учениците от VIII, IX, X, XI и XII клас – в СМГ „Паисий Хилендарски“ от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00 часа. Запознаването става в стая №123 със съдействието на г-н Боголюб Симов, ЗДУД.
  • Учениците от VII клас – в НПМГ от 10.00 до 12.00 и от 14.00 до 16.00 часа.
  • Работите на ученици, предложени за допускане до национален кръг, се намират в Центъра за подготовка на ученици за олимпиади, бул. „Драган Цанков“ 21А, срещу „Интерпред“. Входът е откъм ул. „Димчо Дебелянов“ №7, зад високите дипломатически блокове.
 • Състезателната работа не може да бъде копирана, снимана или изнасяна извън определеното помещение.
 • Запознаването се осъществява единствено при стриктно спазване на правилата за безопасност и превенция на риска от заразяване с COVID-19, включително задължително носене на лична предпазна маска.
  Лица без лични предпазни средства не се допускат в сградата.
 • Единствено ученикът или негов родител (законен представител) може да види състезателната работа.
 • Ученикът или родителят/настойникът/попечителят, носещ родителска отговорност за ученика, трябва да представи ученическа лична книжка (бележник) или карта, удостоверение за раждане или друг документ, удостоверяващ правото да види състезателната работа.

 

Информация от сайта на СМГ:

 

София-град4 клас5 клас6 клас

 

Представяме на Вашето внимание резултатите от провелия се на 13.02.2021 година областен кръг на олимпиадата по математика за IV, V и VI клас.

Оценките на учениците са окончателни и не подлежат на обжалване.

Всички желаещи ученици и родители могат да се запознаят с работата на ученика на 10, 11 и 12 март 2021 година:

IV и V клас в 56. СУ „Константин Иречек“ от 10.00 до 12.00 и от 14.00 до 16.00 часа. Запознаването ще стане в Библиотеката на 56. СУ, за която се влиза от вход В.

VI клас в НПМГ от 10.00 до 12.00 и от 14.00 до 16.00 часа.

Състезателната работа не може да бъде копирана, снимана или изнасяна извън определеното помещение.
Запознаването се осъществява единствено при стриктно спазване на правилата за безопасност и превенция на риска от заразяване с COVID-19, включително задължително носене на лична предпазна маска.

Лица без лични предпазни средства не се допускат в сградата.

Единствено ученикът или негов родител (законен представител) може да види състезателната работа.
Ученикът или родителят/настойникът/попечителят, носещ родителска отговорност за ученика, трябва да представи ученическа лична книжка (бележник) или карта, удостоверение за раждане или друг документ, удостоверяващ правото да види състезателната работа.

Протоколът с резултатите на учениците се предоставя по служебен път на гимназиите в рамките на област София-град, които използват резултатите от олимпиадата по математика за осъществяването на държавен план-прием в V клас.

Поздравяваме всички ученици за старанието и постигнатите резултати!

 

Разпределение по залите с София

 

125 СУ

145 ОУ

56 СУ

1 СУ

НПМГ

СМГ

 

 

Инструктаж

 

СМГ

„В сградата на СМГ не се допускат лица с повишена телесна температура, грипоподобни симптоми, както и лица, които не носят лични предпазни средства (маска).“

125 СУ

56 СУ

 

56 СУ

56 СУ

 

 

 

….

Основна информация

 

Областният кръг на олимпиадата по математика е на 13 февруари 2021 г. (събота) от 09.00 ч. На този кръг участват класираните ученици от първия кръг. Олимпиадата е за ученици от 4 до 12 клас.

 

Времето за провеждане на областния кръг е:

 

за учениците от IV до VІІ клас – 4 часа;

за учениците от VІІІ до ХІІ клас – 4 часа и 30 минути.

 

 

 

РУО София-град информира за организацията в столицата:

 

Допуснати до областния кръг в София 

 

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в районите Витоша и Красно село – във 2. СУ „Емилиян Станев“, район Витоша, ул. „Генерал Суворов“ № 36.

 

За учениците IV, V, VІ и VII клас от училищата в районите Банкя, Връбница, Възраждане, Илинден, Красна поляна, Люлин, Надежда, Нови Искър, Овча купел и Сердика – в 56. СУ „Проф. Константин Иречек“, район Люлин, ул. „Търново“ № 37.

 

За учениците от IV и VІ клас от училищата в районите Изгрев, Искър, Кремиковци, Младост, Панчарево, Подуяне, Слатина и Студентски – в 125. СУ „Боян Пенев“, район Младост, ж.к. „Младост 1“, ул. „Никола Генадиев“ №1.

 

За учениците от V клас от училищата в районите Изгрев, Искър, Кремиковци, Младост, Панчарево, Подуяне, Слатина и Студентски – в 145. ОУ „Симеон Радев“, район Младост, жк. Младост 1А, ул. „Ресен“, №1.

 

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в районите Лозенец, Средец и Триадица и за учениците от VII клас от училищата в район Триадица– в 22 СЕУ „Г. С. Раковски“, район Триадица, бул. „Витоша“ №134.

 

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в район Оборище – в 1. СУ „Пенчо П. Славейков“, район Оборище, ул. „Стара планина“ № 11.

 

За учениците от VII клас от училищата в районите Витоша, Изгрев, Оборище, Искър, Панчарево, Лозенец, Подуяне, Красно село, Младост, Слатина, Кремиковци, Средец, Студентски – в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“, район Лозенец, ул. „Бигла“ № 56.

 

За учениците от VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас /от училищата във всички райони/ – в СМГ „Паисий Хилендарски, район Оборище“, ул. „Искър“№ 62.

 

На 13 февруари 2021 г., всички ученици, класирани за областния кръг на олимпиадата по математика следва да се явят в посоченото училище-домакин не по-късно от 08:30 часа, като ще бъдат допускани в сградата срещу документ за самоличност – лична карта или ученическа книжка.

 

Областният кръг на олимпиадата по математика е анонимен за учениците от VІІ до ХІІ клас.

 

Резултатите от областния кръг на олимпиадата по математика за учебната 2020/2021 г. ще бъдат публикувани на сайта на СМГ, в срок до 08.03.2021 г.

 

Проверените и оценени писмени работи на учениците се съхраняват в училищата-координатори, както следва:

 

в СМГ – писмените работи на учениците от VIII до XII клас;

в НПМГ – писмените работи на учениците от VI и VII клас;

в 56. СУ – писмените работи на учениците от IV и V клас.

 

Редът и начинът за запознаване с проверените и оценени писмени работи на учениците от областния кръг на олимпиадата по математика за учебната 2020/2021 г. се определят от директора на съответното училище-координатор и ще бъдат оповестени след приключване на проверката на сайта на съответното училище.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".