Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Областен кръг на олимпиадата по математика (2020)

Областен кръг на олимпиадата по математика (2020)

обн. 25.2.2020

smg oct 2019

 

Резултати в София

4 клас

5 клас

6 клас

 

Представяме на Вашето внимание резултатите от провелия се на 05.02.2020 година областен кръг на олимпиадата по математика за IV, V и VI клас.

Оценките на учениците са окончателни и не подлежат на обжалване.
Всички желаещи ученици и родители могат да се запознаят с работата на ученика в сградата на СМГ „Паисий Хилендарски“ на ул. Искър №61, кабинет №123 от 10.00 до 14.00 часа на 26, 27 и 28 февруари 2020 година. Състезателната работа не може да бъде копирана, снимана или изнасяна извън определеното помещение.

Протоколът с резултатите на учениците се предоставя по служебен път на гимназиите в рамките на област София-град, които използват резултатите от олимпиадата по математика за осъществяването на държавен план-прием в V клас.

 

източник: СМГ

 

 

 

Областният кръг на олимпиадата по математика е на 5 февруари 2020 г., сряда, от 9 часа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Датата на областния кръг на олимпиадата по математика се променя за 5 февруари 2020 г.

 

Времето за провеждане на областния кръг е:

за учениците от IV до VІІ клас – 4 часа;

за учениците от VІІІ до ХІІ клас – 4 ч. и 30 мин.

 

Областният кръг на олимпиадата по математика е анонимен за учениците от VІІ до ХІІ клас.

 

РУО София-град помести списък на училищата домакини в столицата.

 

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в райони Витоша и Красно село – във 2. СУ „Емилиян Станев“, р-н Витоша, ул. „Генерал Суворов“ № 36

За учениците IV, V и VІ клас от училищата в райони Банкя, Връбница, Илинден, Красна поляна, Люлин, Нови Искър, Овча купел и Надежда – в 56. СУ „Проф. Константин Иречек“, р-н Люлин, ул. „Търново“ № 37.

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в райони Студентски, Младост, Изгрев, Искър, Подуяне, Слатина, Панчарево и Кремиковци – в 125. СУ „Боян Пенев“, р-н Младост, ж.к. „Младост 1“, ул. „Никола Генадиев“ №1.

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в райони Триадица, Средец, Възраждане и Сердика – в 22 СЕУ „Г. С. Раковски“, р-н Триадица, бул. „Витоша“ №134.

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в район Лозенец – в 107. ОУ „Хан Крум“, р-н Лозенец, ул. „Димитър Димов“ № 13.

За учениците от IV, V и VІ клас от училищата в район Оборище – в 1. СУ „Пенчо П. Славейков“, р-н Оборище, ул. „Стара планина“ № 11.

За учениците от VII клас /от училищата от всички райони/ – в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“, р-н Лозенец, ул. „Бигла“ № 56.

За учениците от VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас /от училищата във всички райони/ – в СМГ „Паисий Хилендарски, р-н. Оборище“, ул. „Искър“№ 62.

 

На 05 февруари 2020 г., всички ученици, класирани за областния кръг на олимпиадата по математика следва да се явят в посоченото училище домакин не по-късно от 8:30 часа, като ще бъдат допускани в сградата срещу документ за самоличност-лична карта или ученическа книжка, напомнят от РУО София-град.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".