Рубрики
Начало » Образование » Областен кръг на националната олимпиада „Знам и мога“ (2021)

Областен кръг на националната олимпиада „Знам и мога“ (2021)

 

125 su klasna staya 1

 

Областният кръг на националната олимпиада „Знам и мога“ за ученици от IV клас ще се проведе на 27 февруари 2021 г. от 09.00 ч. (събота), съобщават от РУО София-град.

 

Времето за провеждане на областния кръг е 2 учебни часа (80 минути).

 

За София е посочено следното разпределение:

 

За учениците от училищата в районите Банкя, Връбница, Възраждане, Илинден, Красна поляна, Красно село, Люлин, Надежда, Нови Искър, Оборище, Овча купел и Сердика – в СУ „Ангел Кънчев“, район Люлин, бул. „Европа“ № 135.

 

За учениците от училищата в районите Витоша, Изгрев, Искър, Кремиковци, Лозенец, Младост, Панчарево, Подуяне, Слатина, Средец, Студентски и Триадица – в СУ „Виктор Юго“, район Младост, ул. „Бъднина“ № 3.

 

На 27 февруари 2021 г., всички ученици от IV клас, класирани за областния кръг на националната олимпиада „Знам и мога“, следва да се явят в посоченото училище-домакин не по-късно от 08:30 часа, като ще бъдат допускани в сградата срещу документ за самоличност – ученическа книжка, ученическа карта или бадж, пишат от РУО София-град.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".