Рубрики
Начало » Образование » Излязоха резултатите от областния кръг на олимпиадата по информатика (2013)

Излязоха резултатите от областния кръг на олимпиадата по информатика (2013)

pms 15

На сайта http://keleved.com/ излязоха резултатите от областния кръг на олимпиадата по информатика, който се проведе на 29 март 2013 г. Състезателите бяха разпределени в пет групи – A, B, C, D и E.

Резултатите на най-големите от група А могат да бъдат видени тук http://keleved.com/2013_NOI_2/A_res.pdf. Състезавали са се 92 участника от цялата страна. 32-ма са „над чертата“ – доколкото разбирам от по-запознати, това означава отиване на национален кръг. Най-високият резултат е на Калина Петрова от Пловдив.

Резултатите на група B могат да бъдат видени тук http://keleved.com/2013_NOI_2/B_res.pdf. 16 души са над чертата. Четирима състезателя поделят първото място.

Резултатите на група С могат да бъдат видени тук http://keleved.com/2013_NOI_2/C_res.pdf. 20 души са над чертата. Двама души поделят първото място.

Резултатите на група D могат да бъдат видени тук http://keleved.com/2013_NOI_2/D_res.pdf. 18 участника са над чертата. Двама си поделят първото място.

Моят син – Николай Благоев, също е над чертата. Много съм горда!

Благодаря много на Евгений Василев и на организаторите на олимпиадата, че ни съдействаха да се явим на първия кръг в Сандански – по време на математическата лагер-школа и на втория кръг във Варна, заради Пролетните математически състезания!

Резултатите на група Е могат да бъдат видени тук http://keleved.com/2013_NOI_2/E_res.pdf. 17 участника са над чертата. Двама заемат първото място.

източник: http://keleved.com/

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.