Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Областен кръг на олимпиадата по математика (2019)

Областен кръг на олимпиадата по математика (2019)

 обн. 18.2.2019

smg sgrada may 2018 oblaci

 

Нова информация

 

18.2.2019 – РУО София-град публикува писмо до директорите на училищата, в което дава насоки за резултатите от олимпиадата по математика:

 

Във връзка с обявяване на резултатите от областния кръг на олимпиадата по математика, проведена на 02.02.2019 г., Ви уведомявам, че на елекронните пощи на училищата са изпратени резултатите от олимпиадата на учениците от IV до VI клас от повереното Ви училище, които съдържат трите имена, класа и общия брой точки на всеки ученик. Моля да уведомите учениците за техните резултати, спазвайки разпоредбите на чл. 4, ал. 1, т. 2 от ЗЗЛД.

Резултатите на учениците от VII до XII клас ще бъдат изпратени на електронните пощи на училищата след разсекретяване от Националната комисия.

 

 

Основна информация

 

Областният кръг на олимпиадата по математика ще се проведе на 02 февруари 2019 г. от 09.00 ч. (събота), напомнят от РУО София-град.

 

Времето за провеждане на областния кръг е:

 

за учениците от IVдо VІІ клас – 4 часа;

за учениците от VІІІ до ХІІ клас – 4 ч. и 30 мин.

 

Областният кръг на олимпиадата по математика е анонимен за учениците от VІІ до ХІІ клас.

 

В столицата домакини ще бъдат следните училища:

 

Обновена информация от 9 януари 2019 г.

 

Във връзка с оптимизиране на разпределението на училищата-домакини за областния кръг на олимпиадата по математика, Ви уведомявам, че учениците от IV, V, VІ и VІІ клас от училищата в район Младост следва да се явят на олимпиадата по математика в 125.СУ, ж.к. „Младост 1″, ул. Никола Генадиев“ №1.

 

Информация от 8 януари 2019 г.

 

За учениците от IV, V, VІ и VІІ клас от училищата в райони Витоша и Красно село в 19. СУ „Елин Пелин“, р-н Красно село, ул. Яков Крайков № 16

За учениците IV, V, VІ и VІІ клас от училищата в райони Банкя, Връбница, Илинден, Красна поляна, Люлин, Младост, Нови Искър, Овча купел и Надежда в 56. СУ „Проф. Константин Иречек“, р-н Люлин, ул. „Търново“ № 37.

За учениците IV, V, VІ и VІІ клас от училищата в райони Студентски, Изгрев, Искър, Подуяне, Слатина и Панчарево в 55. СУ „Петко Каравелов“, р-н Студентски, кв. „Дървеница“, ул. „Дъбница“ №3.

За учениците IV, V, VІ и VІІ клас от училищата в райони Триадица, Средец, Възраждане и Сердика в 22 СЕУ „Г. С. Раковски“, р-н Триадица, бул. „Витоша“ №134.

За учениците IV, V, VІ и VІІ клас от училищата в райони Лозенец и Оборище в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“, р-н Лозенец, ул. Бигла 56.

За учениците от VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас от училищата във всички райони в СМГ „Паисий Хилендарски, р-н. Оборище“, ул. „Искър“№ 62.

РУО София-град допълва:

 

На 02 февруари 2019 г., всички ученици, класирани за областния кръг на олимпиадата по математика следва да се явят в посоченото училище домакин не по-късно от 8:30 часа, като ще бъдат допускани в сградата срещу документ за самоличност-лична карта или ученическа книжка.

 

Подробности за втория кръг на олимпиадата в София можете да прочетете тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Общински кръг на олимпиадата по математика (2018/2019)

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".