Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Националното математическо състезание „Питагор“ за ученици от IV клас (2019)

Националното математическо състезание „Питагор“ за ученици от IV клас (2019)

обн. 25.4.2019

125 su klasna staya

 

Резултати

София

Варна

Пловдив

 

 

Основна информация

 

Националното математическо състезание „Питагор“ за ученици от IV клас е на 13.04.2019 г. (събота) от 09:00 ч., съобщават от РУО София-град.

 

Регламент 

Времетраене: 120 минути.

 

Регламент „Питагор“ 2018-2019

 

 

Състезанието е анонимно. По време на състезанието учениците не може да използват калкулатори, мобилна техника, други технически средства или математическа литература.

 

Чернови не се разглеждат, проверяват и оценяват.

 

 

Организация в София

Учениците, заявили участие в Националното математическо състезание „Питагор“ за ученици от IV клас, са разпределени в следните училища домакини, пишат от РУО София-град:

 

56. СУ „Проф. К. Иречек“, район „Люлин“, ул. „Търново“ № 37 – учениците от училищата в районите Люлин, Надежда, Нови Искър, Овча купел, Сердика, Красна поляна, Банкя, Възраждане, Илинден, Средец, Красно село, Витоша и Връбница.

81. СУ „Виктор Юго“, район „Младост“, Младост 3, ул.“Бъднина“ № 3 – учениците от училищата в районите Младост, Изгрев, Искър, Панчарево, Студентски, Слатина и Кремиковци.

1. СУ „Пенчо П. Славейков“, район „Оборище“, ул. „Стара планина“ № 11 – учениците от училищата в районите Лозенец, Оборище, Триадица и Подуяне.

 

Учениците, желаещи да участват в Националното математическо състезание „Питагор“, следва да се явят в определеното за тях училище домакин на 13.04.2019 г. (събота), не по-късно от 08.30 ч., като ще бъдат допускани в сградата само срещу документ за самоличност – лична карта или ученическа книжка.

 

Учениците могат да се запознаят с писмената си работа в присъствието на родител или настойник в срок до 3 дни от обявяване на резултатите в училището, в което са се явили, по ред, определен от директора на училището.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".