Рубрики
Начало » Образование » Училища » Класове » Приключи приемът за 5 клас в СМГ и в НПМГ (2021)

Приключи приемът за 5 клас в СМГ и в НПМГ (2021)

 

smg oct 2019 aaa

 

Приключи приемът за 5 клас в СМГ и в НПМГ, съобщават от двете училища.

 

СМГ

 

В СМГ „Паисий Хилендарски“ са записани бъдещи петокласници за всичките 156 места и с това дейностите по осъществяването на държавния план-прием приключват.

Ръководството на СМГ поздравява всички новоприети ученици и им пожелава много незабравими мигове, редица успехи и победи и безброй усмивки в нашето училище!

 

НПМГ

Приключи кампанията за прием на ученици след завършен 4. клас.

Последният приет ученик е с бал 537,9850 под номер 176 в таблицата с класирани ученици.

В двете паралелки са записани по 28 ученици. Надплановите 4 бройки са резултат от приема на техните близнаци в редовните 52.

Разпределението на учениците по паралелки предстои и родителите ще бъдат уведомени за подробностите на посочените от тях имейли.

Пожелаваме успех на всички кандидатствали ученици и се надяваме Гимназията отново да бъде част от техните мечти след завършване на 7. клас.

Добре дошли на най-малките членове на общността на НПМГ! Бъдете достойни носители на традициите на нашето училище, продължавайте да мечтаете и да се трудите все така упорито. Нека следващите 8 години бъдат щастливи и незабравими!

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".