Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Прием в СМГ след 4 клас (2017)

Прием в СМГ след 4 клас (2017)

обн. 26.6.2017 – 16,50 ч.

smg

СМГ

 

 

СМГ публикува на сайта си (26.6.2017 – 16,30 ч.):

Таблица с точките на състезателите от математическите състезания и/или олимпиадата, използвани при класирането и при приемането на ученици в пети клас в СМГ

 

 

СМГ публикува резултатите от „Откриване на млади таланти“ (26.6.2017, 13 ч.)

 

 

 

Нова информация

 

Мария Рашева, активен родител, ангажиран с математическите състезания, коментира:

 


Основна информация

 

Софийската математическа гимназия помести график на дейностите за приема в 5 клас в училището. Първо трябва да се подадат документи за участието в състезанието „Откриването на млади таланти“. То ще се проведе на 17 юни 2017 г. от 9 часа. След състезанието трябва да се подаде заявление за участие в приема за 5 клас.

Резултатите от състезанието „Откриването на млади таланти“ ще станат ясни на 26 юни 2017 г. до 10 часа.

Първото класиране за прием в СМГ ще бъде обявено на 27 юни 2017 г. до 16,30 часа.

 

От СМГ припомнят:

 

Припомняме Ви, че право да кандидатсват в СМГ имат само ученици, които са участвали в „Откриване на млади таланти“ 2017г., – национално математическо състезание на СМГ „Паисий Хилендарски“, проверено и оценено от Национална комисия за състезанието, утвърдена от МОН, и са се явили на състезанието в СМГ „Паисий Хилендарски“ и резултатът им от състезанието е получен при проверка от Националната комисия, утвърдена от МОН. (съгласно вътрешните правила за прием).

 

Целият график можете да видите тук, а новината да прочетете на сайта на училището.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".