Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Първи впечатления от Ямбол преди математическото състезание „Роман Хайнацки“

Първи впечатления от Ямбол преди математическото състезание „Роман Хайнацки“

 

yambol 9

 

От близо час сме вече в хотела. Пътувахме чудесно до Ямбол. А от хотела са ми избрали такава чудесна стая – страхотна наблюдателница за блогър – от единия прозорец гледам двора на математическата гимназия, а от другата се наслаждавам на Тунджа. Понеже сме и нависоко – имаме и чудесна гледка към града.

Хубавото е, че не се сбъдват засега прогнозите за времето. Няма сняг, виелици, студове. Тук е доста топло. Дори хвърлям поглед в момента към двора на математическата гимназия, където ритат футбол ученици и то по тениски.

Първите ми впечатления са по-скоро свързани с удобствата или по-точно казано – как всичко е на 10 метра от нас. Дори може и на по-малко. Правим няколко крачки и сме в математическата гимназия, а утре няма смисъл да чакам кога свършват – всичко е пред погледа ми през прозореца. Перфектно!

Още не сме разгледали града. Към 16 часа вероятно ще отидем да се регистрира Ники за участие в състезанието. Тепърва ще трупам впечатления.

Децата наоколо са много ентусиазирани. Едновременно с нас се настаниха и участниците от 104-то училище. Преди малко дойде и голям автобус от друго училище, но от 8-я етаж не мога да преценя от кое са. Хихии, има леки недостатъци наблюдателницата ми – всичко виждам, но нямам точна информация за някои детайли.

Засега всичко е чудесно.

И отново слагам още снимки от пътуването и от първи снимки в Ямбол, а така също и гледките от прозореца ми.

ТУК във Фейсбук ще слагам снимки от Ямбол и от състезанието.

 

yambol 4 yambol 5 yambol 7 yambol 8 yambol 10 yambol 11 yambol 12 yambol 13

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".