Рубрики
Начало » Образование » Училища » Матури » Резултати от матурите в 7 клас на Първо частно прогимназиално училище в Бургас

Резултати от матурите в 7 клас на Първо частно прогимназиално училище в Бургас

 

4u burgas

 

Учениците от Първо частно прогимназиално училище в Бургас се представиха достойно на матурите, съобщи за „Данибон“ г-жа Пелагия Чаракчиева от училището.

За втора година от Първо частно прогимназиално училище в Бургас изпращат до „Данибон“ информация с резултатите на своите ученици. Това е второто училище след ЧОУ „Света София“, което обявява резултатите си публично.

Благодаря на г-жа Пелагия Чаракчиева за информацията!

 

За втора година Ви информирам за резултатите на седмокласниците от Първо частно прогимназиално училище в гр. Бургас и  сърдечно Ви благодаря за Вашата обективност и точност при представянето на информацията за 2013-2014 година.  През учебната 2014-15 година нашите ученици се представиха достойно на националното външно оценяване, съобщава г-жа Чаракчиева.

 

Резултати на учениците от ПЧПУ гр. Бургас от НВО 2014-15 год. – среден успех на випуска

 

Брой ученици Математика –първи модул Математика-първи +втори модул Български език и литература-първи модул Български език и литература първи+втори модул
25 5,44 5,11 5,46 5,47

 

Георги Зайков – на трета позиция в града с общ резултат/математика първи + втори модул,български език и литература първи+втори модул/- 11,781

48% от учениците имат отлични оценки по български език и литература – НВО

От ПЧПУ в гр.Бургас се надяват да бъдат обявени общи класации на всички училища в града и в страната, за да се види кои училища какъв успех са постигнали.

 

 

снимка: сайта на училището

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.