Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Започнаха качването на резултатите от Пролетните математически състезания преди контестациите (2013)

Започнаха качването на резултатите от Пролетните математически състезания преди контестациите (2013)

pms 13

Малко преди 20 часа организаторите на Пролетните математически състезания започнаха да качват резултатите на участниците преди контестациите. Първо се появиха на 5 клас, след това на 4 клас и 8 клас. Току-що излязоха и за 7 клас.

При 4-класниците пълен брой точки има До Виет Кьонг от 107 училище в София. Това, доколкото си спомням от регламента на СМГ, е директен вход за престижното математическо училище.

При 5-класниците са силният пловдивски математик Евгени Стаев Кайряков, състезавал се за Ученическа академия „21 век“ и Кристиан Емилов Минчев от Бургаската математическа гимназия.

В 7 клас няма максимален резултат. С най-висок е Николай Дамянов Колев от Бургаската математическа гимназия. Той има 23 точки.

При 8-класниците с пълен брой точки са Виолета Николаева Найденова от СМГ и Костадин Светлинов Гаров от Бургаската математическа гимназия

Засега се бавят резултатите на 6 клас. (Стискайте ни палци!)

Всички предварителни резултати можете да видите тук http://www.mgberon.com/html/page.php?id=84.

Качиха окончателните резултати за 4, 5 и 8 клас.

За 7 клас все още не са окончателни:

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.