Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Математика » Резултатите от „Салабашев“ в 125-то училище могат да бъдат видяни в … bg-mamma

Резултатите от „Салабашев“ в 125-то училище могат да бъдат видяни в … bg-mamma

bg-mamma 125 sou

Вместо да хващате метрото или да се пързаляте с колата си до „Младост“ като висите минимум половин час в задръстванията на бул. „Малинов“, за да видите резултатите на детето си от математическото състезание „Иван Салабашев“, просто надникнете в популярния форум bg-mamma и ще разберете къде сте в класирането.

Преди малко на запитване в темата „Математически турнири“ къде могат да бъдат видяни резултатите на явилите се в 125-то, радушна майка с ник M8M8 предложи на всички родители своите снимки (Поздравления!).

Учудващо е защо някои училища имат сайтове като все още ползват старите методи с разлепяне по стени и врати и всички родители трябва да се юрнат натам, за да видят как се е представило детето им.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.