Рубрики
Начало » Комуникации » Започват уроците за ученици по БНТ

Започват уроците за ученици по БНТ

С БНТ на училище

 

s bnt na uchiliste1

 

Всеки делничен ден от 9:15 часа до 12 часа и от 13 часа до 16 часа ще бъдат излъчвани видеоуроци и образователни клипове за различните класове и възрасти в инициативата „С БНТ на училище“.

 

С уроци по български език, литература и математика за учениците от 7 клас стартира образователната програма „С БНТ на училище“ днес по БНТ 2.

 

s bnt na uchiliste2

 

В реализирането на инициативата ще се включват и учители от различни класове, които ще представят необходимата информация за уроци, упражнения и самостоятелна работа по български език и литература и математика, съобщиха от националната телевизия.

 

Уроците и актуална информация за излъчванията ще бъдат качени и на интернет страницата на БНТ.

 

s bnt na uchiliste3

 

„С БНТ на училище“ е съвместна инициатива на БНТ и Министерството на образованието и науката (МОН). Всеки ден програмата ще бъде допълвана, а повторенията и излъчванията по БНТ 4 ще помогнат и за децата в чужбина, учещи в неделните училища и прекратили заниманията си заради обявените извънредни мерки.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".