Рубрики
Начало » Образование » Състезания » Ивайло Кортезов » „И 5-класник може да реши, и професор може да сгреши“ – новият математически сборник на доц. Ивайло Кортезов

„И 5-класник може да реши, и професор може да сгреши“ – новият математически сборник на доц. Ивайло Кортезов

 

5-klasnik sbornik kortezov

 

Излезе сборникът „И 5-класник може да реши, и професор може да сгреши“ на доц. д-р Ивайло Кортезов. Той е част от поредицата, носеща забавното заглавие: „И …-класник може да реши, и професор може да сгреши“. Вече има за 2-класници, 3-класници и 4-класници.

 

Доц. Кортезов сподели пред „Данибон“ за новия сборник за 5 клас:

 

Значителното разширяване на изучаваните теми в пети клас наложи и формат на този сборник, доста различен от този на предишните. Според рецензента бил най-добрият ми сборник досега.

 

Сборникът е от 180 страници. Цената е 13 лева. Може да се поръча от специализирания онлайн магазин за математическа литература: https://mathbooks.eu/bg-product-details-53.html. Интересуващите се от София могат да пишат и на имейла на доц. Кортезов: kortezov@gmail.com.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".