Рубрики
Начало » Образование » Синдикат „Образование“ определи Красимир Вълчев за „най-успешния министър на образованието от новото време“

Синдикат „Образование“ определи Красимир Вълчев за „най-успешния министър на образованието от новото време“

Специална грамота в чест на министър Вълчев

trophy-2891880_640

 

Синдикат „Образование“ определи Красимир Вълчев за „най-успешния министър на образованието от новото време“, става ясно от прессъобщение до медиите. Той ще бъде награден със специална грамота, която е учредена в негова чест.

 

Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ днес ще връчи грамота на г-н Красимир Вълчев за най-успешния министър на образованието от новото време и в чест на 3-ти март, националният празник на Република България. Специалната грамота е учредена в чест на министър Вълчев за безспорните му заслуги във формиране на нови политики в системата на образованието и промяна на българското образование в унисон с европейския и световния опит.

 

Мотивите за учредяване на специалната награда:

 

По време на управлението на екипа на министър Вълчев и последното правителство на премиера Борисов учителските заплати се повишиха двойно, повишиха се допълнителните плащания за работещите в системата на образованието. За първи път се формира една нова политика за защита на педагогическите специалисти от прегарянето в професията. Синдикат „Образование“ адмирира действията на министър Вълчев, според който доброто българско образование зависи от добрите учители.

 

Грамота ще получи и социалният министър Деница Сачева, но за отлично социално партньорство.

 

Прессъобщения от Синдикат „Образование“:

 

Специална грамота за м-р Вълчев

Грамота за м-р Сачева

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".