Рубрики
Начало » Блог » Награждаване на победителите от математическото състезание „Черноризец Храбър“ в СМГ (2013)

Награждаване на победителите от математическото състезание „Черноризец Храбър“ в СМГ (2013)

 

smg ch 2013 00

На 16 ноември по обяд в Софийската математическа гимназия се проведе награждаването на победителите от математическото състезание „Черноризец Храбър“. Аз не успях да отида и снимките, които ще видите, са на съпруга ми, който беше заедно с големия ми син на церемонията.

Центърът на София беше трудно проходим с кола и затова се разходиха пеша до СМГ. По пътя бяха направили интересни снимки, но сега няма да се спирам на тях, защото са по коренно различна тема.

Награждаването се е провело в учителската стая на Софийската математическа гимназия, а наградите е връчила г-жа Петя Тодорова, която преподава на едни от най-силните състезатели по математика от 7 клас в СМГ.

Мъжът ми е възпитаник на СМГ и определено му беше приятно да си види училището. Открих и снимка, която е направил на табло с учителите по случай 40-та годишнина на СМГ. По-късно през деня се видя случайно със съученичка и си говориха кои от техните учители все още преподават там.

Но да се върна на награждаването.

Всъщност нямам много информация. Когато попитах как е минало, разбрах само къде са били, кой е връчвал наградите и кои деца от нашето училище са видели. Типичен мъжки сбит разказ на събитията.

Нашата награда е грамота и два сборника.

Надявам се със снимките по-долу да допълня краткия мъжки разказ.

 

smg ch 2013 1 smg ch 2013 2 smg ch 2013 3 smg ch 2013 4 smg ch 2013 6 smg ch 2013 7

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".