Рубрики
Начало » Коронавирус » СМГ преминава към онлайн обучение

СМГ преминава към онлайн обучение

Ще се следва утвърденото седмично разписание за втория учебен срок.

 

smg june 2019 1

 

Преустановяване на присъствените учебни занятия и въвеждане на онлайн обучение в СМГ „Паисий Хилендарски“ в срок до 29.03.2020 година, съобщиха от училището на сайта си. Ще се следва утвърденото седмично разписание за втория учебен срок.

 

Ето цялото съобщение:

 

В изпълнение на Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването г-н Кирил Ананиев се отменят всички присъствени учебни занятия и извънкласни форми и дейности в СМГ „Паисий Хилендарски“ в срок до 29.03.2020 година.

 

Във връзка с въвеждането на онлайн обучение:

 

всички ученици са длъжни да се регистрират в електронния дневник на училището shkolo.bg в срок до 24.00 часа на 13.03.2020 година (ако все още нямат активиран акаунт);

в срок до неделя (15.03.2020г.) ще бъдат създадени акаунти на учениците в платформата Microsoft Teams;

обучението ще се осъществява основно чрез комбинация от двете платформи shkolo.bg и Microsoft Teams;

ще се следва утвърденото седмично разписание за втория учебен срок;

родителите са длъжни да осигурят техническата възможност за участие на техните деца и да контролират участието им в онлайн обучението;

в процеса на работата – по преценка на отделните учители – могат да бъдат използвани и други онлайн платформи, като moodle, zoom и други. Информация за това ще получите от конкретните учители на своята паралелка.

Ще следим динамично променящата се обстановка и ще Ви информираме за всички новости.

 

 

 

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".