Рубрики
Начало » Образование » Училища » Кандидатстване » СМГ публикува резултатите от „Откриване на млади таланти“ (2017)

СМГ публикува резултатите от „Откриване на млади таланти“ (2017)

26.6.2017 – 16,45 ч.

SMG

 

Нова информация

 

СМГ публикува на сайта си:

Таблица с точките на състезателите от математическите състезания и/или олимпиадата, използвани при класирането и при приемането на ученици в пети клас в СМГ

 

Основна информация

 

Софийската математическа гимназия публикува резултатите от математическото състезание „Откриване на млади таланти“. Това е надпревара за 4-класници, които искат да влязат в математически гимназии. Сред родителите е известна като „изпита за СМГ“, но тази година е национално състезание и се провежда и в други математически училища в страната.

 

СМГ помести резултатите в два файла – по точки и по азбучен ред:

 

 

От училището съобщават:

 

Награждаването на първите 10 състезатели в класирането от състезанието (с 36,5 или повече точки) е на 26.06.2017 г. в 18:30 часа в дирекцията на СМГ.

Запознаване със състезателната работа на участник в състезанието е в присъствието на родител на 26.06.2017 г. от 10:00 до 18:00 часа в стая №104 в СМГ.

 

Подробности за състезанието можете да прочетете тук.

За приема в СМГ – прочетете тук.

За актуална информация следе сайта на СМГ: http://smg.bg/.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".