Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Ученици от Американския колеж организират благотворителен ревю-спектакъл в подкрепа на млади математици (обн. 4.3.2015 г.)

Ученици от Американския колеж организират благотворителен ревю-спектакъл в подкрепа на млади математици (обн. 4.3.2015 г.)

acs review 0 (1)Клубът за мода и връзки с обществеността в Американския колеж организира благотворителен ревю-спектакъл „Изкуството да даряваш“ на 21 март, а средствата ще бъдат дарени на Ученическия институт по математика и информатика (УчИМИ) при БАН.

НОВО (4.3.2015 г.) – Благотворителният ревю-спектакъл ще бъде на 21 март 2015 г. от 18,30 ч. в Парадайз мол, на 1-я етаж, съобщиха за „Данибон“ Томи Томова – организатор и Борислава Виденова, ръководител на Клуба по мода и връзки с обществеността в Американския колеж. Повече за събитието можете да научите във Фейсбук.

Получих писмо, в което учениците разказват за дейността си и за идеята си. Напълно ги подкрепям и ще го споделя. Надявам се много компании да откликнат с дарения и да подпомогнат инициативата им, а така да се осигурят средства за талантливите български математици.

Благотворителното ревю се организира за втора година. През 2014 година Клубът по мода и връзки с обществеността към Американския колеж подпомогна ремонта на Онкологичния диспансер в столицата с 3477 лева.

Публикувам писмото, което получих и което е подписано от Томислава Томова, председател на Клуб за мода и връзки с обществеността:

„Клубът за мода и връзки с обществеността („The World of Fashion and PR“) към Американския Колеж в София има честта през месец март за втора поредна година да организира благотворителен ревю-спектакъл „Изкуството да даряваш“ (“The Art of Giving”). Ревюто ще се проведе с благотворителна цел, като събраните средства ще бъдат дарени на Ученическия институт по математика и информатика (УчИМИ) при БАН (http://www.math.bas.bg/hssi/).

acs review 5 (1)

Ученическият институт по математика и информатика (УчИМИ) е създаден през септември 2000 г. Учредители са Съюзът на математиците в България (СМБ), фондация „Еврика“, Международната фондация „Св. Св. Кирил и Методий“, Институтът по математика и информатика (ИМИ) при БАН. Основната цел на УчИМИ е да предостави още една възможност за откриване, развитие и изява на заложбите на  учениците, които имат склонност към по-задълбочено изучаване на математиката и информатиката, а нашата цел е със събраните средства талантливи ученици да представят страната ни на национални и международни състезания. Успехите на  българчетата са безспорни, но успешното участие  изисква за съжаление не само задълбочени познания в съответната област, а и финансови средства.

acs review 2 (1)

Надяваме се с възможността, която предоставяме на Вас, Вашата компания и всеки отделен човек, да станете част от промяната в съдбата на децата, които се нуждаят от помощ. Предоставяйки финансови средства за тази благородна кауза, ние възпитаниците на Американски Колеж проявяваме своята отговорност към бъдещето на българските деца и помагаме на своите връстници да се развиват в желаната от тях насока.

През месец май 2014 година подпомогнахме ремонта на Онкологичния диспансер в столицата с 3477 лева. Каузата ни бе отразена и определена като изключително успешна  от различни медии: вестник „24 Часа“, „Общество“, „Телеграф“, списание „EVA“, списание „HELLO”, Българската национална телевизия, Нова телевизия, Фейсбук страницата на „Хайлайф“ и други. По време на предаванията бяха упоменати нашите спонсори, към които ние отправихме огромната си благодарност, подчертавайки, че без тяхната помощ събитието не би се осъществило.

acs review 680 (1)

Изключително важно за нас е тази инициатива да бъде продължена, а това е възможно благодарение на Вашата финансовата подкрепа!

Благодарим на всички дарители за доверието и съпричастността към тази кауза:

Томислава Томова –  председател на Клуб за мода и връзки с обществеността – Американски колеж в София.“

 

acs review 3 (1)

Благотворителният ревю-спектакъл ще бъде на 21 март 2015 г. (събота).

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.