Рубрики
Начало » Интересно » ДОБРО ОБЩЕСТВО » Дъщеря на индийския милиардер наема 12 служители, които да й помогат докато е студентка в Университетa „Сейнт Андрюс“

Дъщеря на индийския милиардер наема 12 служители, които да й помогат докато е студентка в Университетa „Сейнт Андрюс“

 

By Remi Mathis [CC BY-SA 3.0  (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

By Remi Mathis [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

 

Първокурсничка от елитния шотландски университет „Сейнт Андрюс“, в който са учили принц Уилям и Кейт Мидълтън, изуми света с обява за наемане на персонал, който да я обслужва по време на 4-годишното й обучение. Тя е дъщеря на индийски милиардер, вече си има луксозно имение в Шотландия, в което да живее, но се нуждае от 12 души, които да се грижат за нейните удобства.

 

Младото момиче търси камериерки, иконом, сервитьор, шофьор, частен готвач, градинар. Тези обяви за наемане на личен персонал й спечелиха славата на „най-луксозната студентка“ във Великобритания.

 

Служителите, които ще работят за младата индийска наследничка, си имат точни задачи.

 

Икономът трябва да отваря вратите на първокурсничката, а сервитьорът – да й поднася приготвените от частния готвач ястия.

 

Камериерките трябва да я събуждат и да отговарят за контактите й с другите от екипа като ги запознава с графика на студентката. Те са отговорни за гардероба на богатото момиче и за пазаруването.

 

 

 

Има обява и за градинар.

 

 

И за шофьор.

 

 

 

 

В обявите се уточнява, че семейството държи на опитен персонал. Заплатите се движат около 39 000 паунда на година.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".