Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » „Why, rules?“ – първата книга на Николай Благоев

„Why, rules?“ – първата книга на Николай Благоев

Първата книга на Ники (големия ми син)

why rules

 

Ники не спира да ни изненадва у нас. И винаги е с нещо ново, в което е решил да се развива. Току-що излезе първата му книга. Писана е на английски и е поезия.

 

Сам си движеше всичко и около писането, и около издаването. Само ни информира за намеренията си и получи нашето ОК да реализира новата си мечта и идея.

 

Книгата е пусната безплатно и може да се сваля http://knigite.bg/ebooks/ebook.php?pid=294. Утре ще получи и хартиените бройки.

 

Не мога да гадая каква ли ще е и следващата приятна изненада, която ще ни поднесе. През годините мина през шах, математика, театър, филмчета, програмиране и какво ли още не (пиано, тенис, спортове, чужди езици)! :)

 

Niki blagoev

 

Много му се радвам колко е ентусиазиран и креативен, когато нещо ново го грабне, и колко е предприемчив при преследване на мечтите и идеите си.

 

Ники е на 16 години. Ученик е в Американския колеж в София. Бил е няколко години сред „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“ с успехите си в математиката и информатиката. Играл е главната роля на Малкия принц в представлението „Малкия принц“ в Столичния куклен театър. Ники е най-независимият човек, когото познавам. Не понася някой да му налага неясни правила. Смело отстоява своите права и разбирания. Обича да се развива в различни области и дори като негови родители успява да ни изненадва постоянно с някое ново знание или умение.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".