Рубрики
Начало » Партньори

Партньори

Дългогодишни партньори на „Данибон“

 

Издателство „Софтпрес“

 

softpressСъздадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на „Софтпрес“ присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.

Вече няколко години почти всяка сряда представя нови книги в „Данибон“.

 

Интеграл

 

integral_logo

„Интеграл“ е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.

 

Американски колеж в София

 

acs logoАмериканският колеж в София, основан през 1860 г.,  е една от най-старите американски образователни институции извън пределите на САЩ. Съчетава ценностите и най-добрите практики на американската педагогика с богатите образователни традиции на България и Европа. Развива критическото мислене, интелектуалното любопитство, лидерски качества и умения за сътрудничество.

 

Детска академия на науките, изкуствата и спорта

 

detska akademia

Детската академия на науките, изкуствата и спорта
е частна, извънучилищна, научнообразователна институция, създадена от д-р Ирина Шопова, като средище за развитие и подкрепа на таланта и уменията на децата в сферата на науките, изкуствата и спорта.

 

ЧСОУ ЕСПА

 

espa

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години).

ЕСПА е създадена през 1992 г.
 

 

FunDay

 

funday

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“

Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства.

А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.

 

 Счетоводно предприятие „Стандарт 02″

standart 02

„Стандарт 02″ е специализирано счетоводно предприятие по Закона за счетоводството с право да организира счетоводство, да съставя годишни, междинни и други финансови отчети.  Ползва се с голям опит и доверие.

„Стандарт 02″ обслужва „Данибон“.

 

 

Рекламни партньори

 

IT Step

 

logo_eng

 

Международна компютърна академия IT STEP е учебно заведение, специализиращо в областта на компютърното образование.

 

ЧГ „Евростандарт“

 

Eurostandart Logo

Частна Бизнес Гимназия “Евростандарт” приема момчета и момичета за обучение от VІІІ до ХІІ клас за търсени икономически специалности и интензивно изучаване на английски език и от тази година „Графичен дизайн“ и „Компютърна графика“.

 

DESIGNers start UP 

 

36973614_249105889007828_1403584106763124736_n (1)

DESIGNers start UP е съвместна инициатива между Частна гимназия Евростандарт и Международна компютърна академия IT Step.

 

 

 

 

 

Витания – аптека за теб и твоето семейство

 

logo_vitania

Във Vitania.bg ще откриете: лекарства, продавани без рецепта, витамини, хранителни добавки, парфюми и козметични продукти, продукти за грижата на бебето. Услугата се контролира от квалифицирани фармацевти.

Сайтът е лицензиран от Министерството на здравеопазването.

 

 

“Майорка – КН”

logoMallorca-KN (1)

 

Туристическа фирма “Майорка – КН” ООД е лицензиран туроператор, който има богат професионален опит в сферата на международния и вътрешния туризъм и е с основна насоченост организиране на детско-юношески отдих, комбиниран с учебно-възпитателна работа.

 

 

NADESIGN – студио за интериорен дизайн

 

nadesign

„NADESIGN“ предлага проектиране и реализация на вътрешни пространства.

 

Студиото за интериорен дизайн NADESIGN е собственост на Надежда Вакъвлиева, интериорен дизайнер и гост блогър в „Данибон“.

 

Учебен център „Респект“

 

uc respekt

Учебен център “Респект” провежда курсове по български език и литература, по математика и по чужди езици – за ученици и възрастни. Намира се в аристократична сграда в центъра на София.

 

 

Школа „Сан Стефано“

math-zala-san-stefano-e1503333107979Създадената през 2016 г. школа „Сан Стефано“ е част от Център за управление и професионално обучение. Школата предлага възможности за развитие и обучение на деца и възрастни. Дейностите са в следните направления: математика; източни езици; изкуства; преговори, управление и корпоративен протокол.

 

Училище по първа помощ

 

purva pomost uchilisteFirstAidbg.com предлага курсове и тренинги по първа помощ с квалифицирани инструктори с международни сертификати и най-съвременна учебна екипировка, оборудване на аптечки и екипировка за първа помощ, учебна екипировка, осигуряване на екипи за първа помощ на масови събития и др.

 

Учебен център „Регалия“

regalia

Учебен център „Регалия“ съществува от 2000 г.

Организира курсове за подготовка за зрелостни и кандидатстудентски изпити, а така също и за кандидатстване в езикови и профилирани гимназии на български език и математика.

 

 

Езикова школа „Арлиз“

arliz

Школата по английски език «АРЛИЗ» вече няколко години успешно работи с деца от 6 до 15-годишна възраст. Висококвалифицираният екип и малките групи способстват за бързото развитие и напредък на курсистите.

 

 

Математика за напреднали

 

banner1

 „Математика за напреднали“ е за наистина силни състезатели. Обучението се води от известния ни математик проф. Емил Колев.

 

 

 

 

Учебен център „Милениум“

 

milenium

Учебен център „Милениум“ е школа с 15-годишна традиция. Организира курсове за подготовка за Държавните зрелостни изпити в 12 клас и за Националното външно оценяване в 7 клас, а така също и предоставя компетентна помощ за шестокласниците. Провежда и онлайн обучение, с което улеснява подготовката на избралите тази форма ученици в страната.

 

ЧСУ „Юрий Гагарин“, СОК Камчия

 

yuriy gagarin uchiliste logo

Частното средно общообразователно училище „Юрий Гагарин“ е лицензирано от Българското министерство на образованието и науката за прием на ученици от 1 до 12 клас с усилено изучаване на руски и английски език. Намира в една от най-модерните учебни бази в Европа – в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“, сред уникална, чиста природа, съчетаваща парк, море, гора и река. ЧСОУ „Юрий Гагарин“ е и пункт за полагане на матура по руските образователни стандарти (ЕГЭ) и Сертификационен център по европейските стандарти. 

  

ЧСОУ „Цар Симеон Велики“

 

zar simeon uchiliste logo

Частно средно общообразователно училище „Цар Симеон Велики“ цели постигането на баланс между родолюбието и предприемчивостта, традицията и новаторството, като фактори за успеваемост и инвестиция в самите нас, страната и средата, в която живеем. Училището е част от мащабен проект, включващ: Детска градина „Росица“; Продуцентска къща и звукозаписно студио – Intelligent music; Фондация Българска Памет и компании, занимаващи се с научно-изследователска и развойна дейност; подготовка и управление на проекти. 

ЧДГ „Росица“

 

chdg rosica

ЧЦДГ „Росица“ е лицензирана частна градина, която работи целогодишно. Намира се в квартал „Бояна“. Разполага със самостоятелен двор и красива сграда в подножието на Витоша. Английският се преподава от учител англичанин. Знания, модерност и български дух – това са основните параметри във философията на градината. 

 

„Duende Design“

 

duende-design-1

„Duende Design“ студио е създадено през 2012 г.

Професионалният път на основателките тръгва от съвместни студентски проекти.

 

Mschool 

 

uchilisteto

 

 

 

 

Summerly International Learning

 

summerly

 

 

 

 

 

Viva Cognita 

 

vivacognita

Oнлайн платформата VIVA Cognita е съвместен проект на VIVACOM и Института по математика и информатика – БАН и Съюза на математиците в България.  Платформата е безплатна и от нейните възможности могат свободно да се възползват ученици в различни възрасти, студенти и преподаватели.

 

 Издателство „Клевър бук“

 

clever book

 

 

 ЧДГ „101 защо“

 

101 zasto

 

 

 

 ПЧМГ

 

pchmg

 

 

 ЧНУ „Питагор“

 

pitagor

 

Благодаря на всички партньори за доверието!

 

Как можете да станете партньор на „Данибон“, прочетете тук. За въпроси, моля, пишете на мейл: marketing@danybon.com.