Рубрики
Начало » Представи се » Великденска идея за малките сръчковци – Аngry Birds: Oригами

Великденска идея за малките сръчковци – Аngry Birds: Oригами

 

koritza angry birds 0

 

„Аngry Birds: Оригами“ е едновременно книга, играчка и комплект за усъвършенстване на детската сръчност и на четенето с разбиране. В страниците й са скрити инструкциите за изработка на 13 уникални Angry Birds модела и цветните листи хартия, необходими за изработката на всеки от тях.

Достатъчно е малчуганите внимателно да следват инструкциите и да проявят мъничко сръчност и ще могат да конструират делтапланер за Ред, да изрежат картичка с пъстропера изненада и да си направят солничка, която да им каже на кого от разгневените птици приличат.

Ще могат и да… допринесат за веселата великденска украса и точно това е причината да ви представим „Аngry Birds: Оригами“ броени дни преди Великден.

Вероятно и вашите хлапета помагат с удоволствие при боядисването на яйцата. Сега спокойно можете да им дадете шанс да направят и поставки за тях. Свежото зелено гнездо от „Аngry Birds: Оригами“  ще е страхотна декорация, а и със сигурност ще направи празника още по-весел за децата.

 

gnezdo 680

 

С помощта на инструкциите те ще могат да изработят и няколко хартиени яйца, които да аранжирате около истинските, а фигурките на кимащата Матилда и сърдитият Хал ще са приятно допълнение към празничното детско кътче. Не се колебайте да включете в сгъването на веселите оригами и по-големите членове на семейството. В крайна сметка топлината на празника идва от това, че сме заедно, а един от най-приятните начини да сме заедно е да играем и творим.

 

yaitze 680

 

„Софтпрес“ ви пожелава слънчев и усмихнат Великден!

Можете да научите повече за „Аngry Birds: Оригами“ тук: http://soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1023

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.