Рубрики
Начало » Представи се » 100 развиващи игри – поредица за малки умници

100 развиващи игри – поредица за малки умници

 

дани - 100 игри

 

„100 развиващи игри“ е поредица на издателство „Софтпрес“, подходяща за 4 и 5-годишни умници.

 

Четирите книжки в нея са разделени на любопитни, забавни и интересни теми – животни, футбол, Великден и лабиринти. Детето ви ще се забавлява с часове със стоте игри на страниците на книжката! Лабиринти, пъзели, судоку, търсене на разлики, задачки за събиране и упражнения за фината моторика – малчуганът ви ще се захване с удоволствие с всяко едно предизвикателство и неусетно ще учи, докато оцветява.

 

А най-хубавото е, че детето ви дори няма да разбере, че усвоява нови умения, защото за него тази книга ще е креативна игра и предизвикателство. Компактният формат прави книгите от поредицата „100 развиващи игри“ подходящи за пътуване и екскурзия със семейството или дори – за подготовка в детската градина.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат книгите с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.