Рубрики
Начало » Представи се » 25 книги за лятото с 25% отстъпка предлага издателство „Софтпрес“ през юни

25 книги за лятото с 25% отстъпка предлага издателство „Софтпрес“ през юни

 

Summer_1920x1080

 

Летните месеци ни примамват с обещания за море и добре заслужена почивка, а от издателство „Софтпрес” ни изкушават с коктейл от 25 страхотни книги, които да оползотворят слънчевите дни. До края на юни всяко от грижливо подбраните заглавия може да бъде ваше с 25% отстъпка при поръчка от сайта на „Софтпрес”.

 

Романтичните души могат да избират между няколко красиви, чувствени истории. Сред тях е романът „Писма от Париж” от Джулиет Блакуел, в който тайните на мистериозна французойка, живяла във век на изкуство и велики творци, помагат на американката Клер да открие себе си в настоящето.

 

За търсенето на себе си разказва и „Карта към теб” на Дж. П. Монингър. Вълнуващият роман ще преведе читателите през някои от най-забележителните места в Европа, включително и България, и ще ни научи, че не бива да се страхуваме от неочакваните отбивки – именно те, а не стриктните маршрути, ни водят по пътя към щастието.

 

На въпроса какво ни е нужно, за да бъдем истински щастливи, отговаря и „Басейнът” – една топла и трогателна история за спомените и силата, която хората крият в себе си отвъд болката. Ако пък търсите късчето магия, което да обагри еднообразието на реалния живот, разгърнете „Книга на тайните” на Ерика Суайлър.

 

Естествено, запазената марка на летните четива са трилърите и криминалните романи. Възползвайте се от промоцията, за да се сдобиете с две от най-добрите жанрови заглавия в каталога на „Софтпрес”. Разбулете кървавата мистерия около писател, внезапно изгубил ума си и погубил семейството си, в “Чернова” на Рандал Силвис, или се залутайте между рафтовете на книжарница “Блестящи идеи” в романа на Матю Съливан, за да разкриете тайните на едно стряскащо убийство.

 

Верни на мотото си „Книги за цялото семейство”, от „Софтпрес” са включили в промоцията си и няколко чудесни детски заглавия, с които малчуганите ще могат да си отдъхнат от сухите летни списъци със задължителни книги. Малките читатели с уклон към науката ще открият сродна душа на страниците на „Другите светове на Алби Брайт” на Кристофър Едж, а „Магични мистерии” на Нийл Патрик Харис е перфектният подарък за онези, които мечтаят за фокуси и чародейства. Съветваме ви да не подминавате и един от най-добрите съвременни детски романи, написани от български автор – „Камен и пиратите от 5Г” на Елена Павлова.

 

А докато вашето дете се забавлява с някой от трите романа, вие можете да се посмеете заедно с Калоян Явашев и неговия „Дневник на един татко звероукротител”. В тази изключително забавна книга авторът дръпва завесата и разкрива битието си в пълния му блясък – не само с историите за семейството си, но и с житейските му перипетии от времето, преди да се кротне и задоми.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите промоционални заглавия на “Софтпрес”. Пожелаваме ви да намерите сред тях своето перфектно лятно четиво! A aко не сте намерили своята книга сред тях, не забравяйте – с промокод Danybon20 ползвате 20% отстъпка в сайта на “Софтпрес”.

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.