Рубрики
Начало » Представи се » 3 идеи как да зарадваш любимите си дами за Свети Валентин

3 идеи как да зарадваш любимите си дами за Свети Валентин

 

Празникът на любовта чука на вратата и всеки мъж знае, че дори да отрича, една жена винаги ще се зарадва на подарък от сърце – дори и без конкретен повод. Но ако ви трябва „извинение“, за да поглезите любимите си дами, 14 февруари е чудесно оправдание.

 

За майката

940x788_01

Скъпи господа, Свети Валентин може и да е празник на любовта, но не забравяйте да поглезите и майка си. Тя ще оцени вниманието ви, ще я накарате да се почувства обичана, а може би дори – да си припомни младостта.

 

„Жената на поета“ и орхидея в саксия

 

Разтърсващата история на Наталия Пушкина вдъхновява роман, който пренася читателя в сърцето на руския императорски двор и рисува незабравим образ на великия Пушкин. Орхидеята е разкош в саксия – пищно, нежно и елегантно цвете, което със стройния си, царствен силует ще присъства в ежедневието на вашата майка и ще я кара да мисли за вас.

 

За любимата

940x788_02

 

Поглезете любимата си. Днешните дами имат много задължения. За разлика от съвременничките на Наталия Пушкина, те трябва не просто да изглеждат добре, за да си намерят съпруг, но и да се грижат за семейството, да градят кариера, да се развиват като личности. Това са отговорни задачи и вашата любима заслужава да ѝ покажете, че оценявате забележителните ѝ постижения.

 

„Афиши в огледалото“, червени рози и билети за театър

 

Започнете с класиката – букет червени рози, които създават усещане за стил, класа и елегантност. Надградете това усещане с елегантната, чувствена проза на Радостина А. Ангелова, едно от най-интересните имена в съвременната българска литература. Замесен с късчета история и пълни чаши въображение, „Афиши в огледалото“ е история за София преди 100 години и София днес, за магията на театъра и малките вълшебства в ежедневието. Роман, който умело пренася в света на една актриса, която не заслужава да бъде забравена, и на една пианистка, която трябва да си спомни, за да продължи напред.

 

Идете на театър, на романтична вечеря, на разходка – само двамата. Позволете си да бъдете герои от роман или филм, пък било то и само за няколко часа. Заслужавате го.

 

За дъщерята

Робърт Бийти автографи (1)

 

Вашето момиче ще порасне и ще поеме по своя път, но вие сте човекът, който трябва да ѝ даде смелостта и умението да бъде себе си. Ето защо препоръчваме

 

поредицата „Серафина“ и време за вас двамата

 

Героите в поредицата за Серафина са прекрасни ролеви модели за подрастващите. Самата Серафина е смела, умна, находчива и неколкократно побеждава злото, като в същото време открива важността на семейството и приятелството.

 

Комбинирайте четенето на книгите с разходка в парка или в планината, каране на колело или отиване на сладкарница. Не ходете на кино и не си гледайте в телефона, а говорете с нея. Чуйте проблемите и страховете ѝ, научете я, че истинският кавалер цени дамата до себе си независимо от нейната възраст.

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.