Рубрики
Начало » Представи се » Три книги, които ще излязат с логото на Софтпрес през 2021 г.

Три книги, които ще излязат с логото на Софтпрес през 2021 г.

Препоръчани книги от Софтпрес

book-3998252_1280

 

Завладяваща, пъстра и вълнуваща – така си представяме 2021 г. в книжен план. Списъкът с нови и интересни заглавия, които се очакват в следващите месеци, не е никак малък, затова започваме с три книги, които ще излязат с логото на Софтпрес през 2021 г.

 

„Честна игра“ – Ив Родски

71-bAfwmWnL

 

Едно от първите заглавия, които читателите ще видят с логото на „Софтпрес“, е „Честна игра“ – практичен наръчник за всяка двойка. Наричат авторката на книгата, Ив Родски, „Мари Кондо на връзките“ и това не е случайно. На страниците на „Честна игра“ под формата на игра тя дава решения на всевъзможни проблеми, които стават повод за напрежение и спорове между партньорите в една връзка. Разработена система от правила, списъци със задачи и конкретни насоки помагат за елиминирането на негативните емоции, тревожността и стреса, пестят време и енергия и в резултат оформят една по-здрава, балансирана и хармонична двойка, в която всеки се чувства оценен от другия и удовлетворен от съвместното партньорство. „Честна игра“ се очаква през февруари.

 

The Guest List –  Луси Фоли

81F64vcNJhL

 

The Guest List е роман, който спечели наградата на Goodreads в категория „Трилър“ за 2020 г. Мрачна, загадъчна и напрегната, книгата спечели одобрението на читателите и събра близо 74 хиляди гласа, с които авторката Луси Фоли изпревари утвърдени имена в този жанр като Робърт Галбрейт, Луиз Пени и Рут Уеър. Историята отвежда читателите на усамотен остров в Ирландия – сцена, на която трябва да се разиграе най-щастливото събитие от живота на Джулс и Уил – тяхната сватба. Пълно е с хора, които са пристигнали, за да празнуват с младото семейство. Но след като четириетажната торта е разрязана, а чашите със скъпо шампанско са пресъхнали, сценарият рязко се променя и напомня повече на страшен кошмар, от който не можеш да се събудиш. На повърхността изплуват ревност, завист и ненавист, които са били дълбоко погребани заедно с тайни, които героите умело са криели. Тайни, които се превръщат в достатъчен мотив за убийство…The Guest List се очаква през февруари.

 

The Thursday Murder Club – Ричард Осман

81uHYq+cvkL

 

С излизането си дебютният роман на Ричард Осман – The Thursday Murder Club, оглави класациите по продажби във Великобритания и се превърна в любимец на читатели и критици на запад. The Guardian го включи сред фаворитите в криминалния жанр за 2020 г., Daily Mirror го определи като „възхитителен“, а Sunday Times – като „завладяващ“. The Thursday Murder Club разказва за група приятели, които се събират всеки четвъртък, за да обсъждат неразкрити престъпления. Елизабет, Ибрахим, Рон и Джойс съвсем не отговарят на стандартния профил на 80-годишни пенсионери. Те разпалено обсъждат заплетени криминални случаи и запълват времето с анализи и догадки за избягали престъпници. Когато местен предприемач е намерен мъртъв с мистериозна снимка, оставена до тялото, Клубът изведнъж се оказва в средата на първия си реален случай. Полицията вече разследва убийството, но дали тези четирима герои няма да открият престъпника по-бързо? The Thursday Murder Club се очаква през първата половина на 2021 г.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com, като използват промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

 

 

Софтпрес е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.