Рубрики
Начало » Представи се » Над 350 езикови ваканции в 235 езикови центъра по света представя новият каталог на Интеграл в навечерието на Коледа

Над 350 езикови ваканции в 235 езикови центъра по света представя новият каталог на Интеграл в навечерието на Коледа

Директорът на елитния Abbey College Cambridge д-р Джулиан Дейвис пристига в София за лична среща с български семейства

staff-1

 

Най-големият каталог за езикови ваканции в чужбина вече е готов с предложенията си за 2017 г. и ще бъде представен пред деца и родители на 19 ноември 2016 г. от 15:30 ч. до 17:30 ч. в столичния „Гранд хотел София“.

 

Изданието е на Консултант номер 1 за образование в чужбина – фирма Интеграл, и всяка година подбира най-добрите и полезни предложения на езиковите центрове от цял свят. Тази година каталогът съдържа рекорден брой ваканции, значителна част от които се предлагат за първи път на българските ученици.

 

Най-новите предложения са за дестинации като Ирландия, Шотландия и Англия, САЩ, Франция, Италия, Швейцария и Германия. От две години изданието освен индивидуални, предлага и групови пътувания, както и кариерно ориентирани курсове в различни области.

 

Истинско преживяване и чудесен подарък за всяко дете са и приключенските лагери и курсове.

 

Професионални консултанти ще представят пред родителите информация по темите “Как да пътува детето – в група или индивидуално?“ и „Как да изберем правилния курс спрямо целите ни?“.

 

Английски език, вдъхновен от красивата природа на Шотландия и Ирландия, приключенски лагер в Швейцария или немски в старинен замък край Франкфурт или Мюнхен са само част от новите предложения, които са чудесно съчетания между възможност за уникални преживявания, нови запознанства и по-добро владеене на западен език.

 

Децата могат да избират курсове от една до четири седмици, като най-оптимални за езиковата подготовка консултантите препоръчват двуседмичните ваканции. Приключенията като английски в сърцето на Ню Йорк, френски в Ница и италиански в Рим са само част от примамливите курсове, които биха били чудесен подарък за всяко дете, което желае да напредва с езика и да пътешества и опознава нови светове.

 

Каталогът предлага и програми за родители, които желаят да пътуват с децата си и да посещават уроци по английски или френски по време на тяхната ваканция. По двата езика се предлагат индивидуални уроци, като родителят сам избира интензивността на обучението. За любителите на слънчевите летни дни край морета са примамливите многобройни изложения за Испания, където може да се изучава както испански, така и английски език в групи с испански деца. Курсовете позволяват едновременно практикуване и на двата чуждестранни езика, комбинирано с летните емоции край бреговете на Валенския и Марбея.

 

За по-малките пътешественици са новите дестинации за групово пътуване във Великобритания, Португалия, Испания, САЩ и Германия.

 

За по-големите и амбициозните са програмите на летните езикови центрове на елитните училища, които дават стабилна подготовка за прием в топ университети. Това са курсовете на Cambridge School of Visual and Performing Arts, Oxford, Cambridge and London Advanced Studies Program CATS College Canterbury и др.

 

Родителите и учениците ще могат да научат от първа ръка и за летните езикови ваканции в новата база на Abbey College Cambridge, в която летни езикови курсове ще провежда Academic Summer.

 

Специален гост на събитието на 19 ноември ще бъде д-р Джулиан Дейвис, директор на едно от най-добрите училища в Кеймбридж – Abbey College Cambridge, което от няколко месеца е в нова и модерна сграда в непосредствена близост до университета в Кеймбридж. Д-р Дейвис ще изнесе презентация на тема „Как британското образование помага на учениците да влязат в най-добрите университети?“. В среща с българските родители той ще сподели опита си как се избират профилите на учениците, така че да бъдат подготвени максимално добре за прием в желания университет.

 

Подробности за програмата на събитието и езиковия каталог на адрес в интернет www.integral.bg/event.

 

„Интеграл“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.