Рубрики
Начало » Представи се » 5 предложения за книги, с които почивката е по-сладка

5 предложения за книги, с които почивката е по-сладка

 

5 knigi golemi

 

Всеки знае, че идеалната рецепта за почивка включва място за излежаване и питие по избор. А хубавата книга е задължителната добавка, която гарантира пълна релаксация. Припомняме ви няколко страхотни заглавия, които ще направят отпуската ви още по-сладка!

 

1. „Парижкият апартамент“

 

parijkiat apartament

 

Ако все още не сте прочели тази книга, сега е моментът! Дебютът на Мишел Гейбъл разказва историята на загадъчен апартамент в Париж, пълен с антики и тайни, и запознава с две жени, изправени пред превратностите на съдбата. Искреният и завладяващ глас на Гейбъл й донесе милиони фенове по света.

 

2. Рисувателните книги на Джохана Басфорд

 

risuvatelni knigi za relaks

 

Добре дошли отново в детството! „Тайната градина“ и „Омагьосаната гора“ са великолепни издания за оцветяване за възрастни, които помагат да се справим със стреса, да релаксираме и да предизвикаме творческите си заложби.

 

3. Книгите за разследванията на инспектор Гамаш

 

gamash

 

Нека си го признаем, няма нищо по-хубаво от това да четеш за непонятни убийства и за харизматичния детектив, който ги разкрива, докато самият ти се излежаваш на сянка под пъстрия плажен чадър и отпиваш от студеното си мохито. Романите „Убийството на художника“ и „Убийствено студена“ на канадската писателка Луиз Пени ни пренасят в друг свят – този на проницателния детектив с брилянтен ум инспектор Арман Гамаш.

 

4. „Искрата“

 

iskrata

 

Съвсем различна от останалите заглавия в списъка, „Искрата“ разказва за майка, отгледала гениален син. Трогателна и вълнуваща, историята на Кристин Барнет и нейния син Джейкъб ще ви вдъхнови.

 

5. „Напълно изгубили себе си“

 

napulno izgubili sebe si

 

Роман, който ще остане с вас дълго след прочитането му. Книга, която разплаква, но и стопля сърцето. Прекрасен човешки роман за семейството, съзряването и важните неща в живота.

 

Подробности за книгите можете да намерите на сайта на „Софтпрес“.

 

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.