Рубрики
Начало » Представи се » 55 начина учебната година да е по-добра

55 начина учебната година да е по-добра

 

pic_228x

В началото на новата учебна година ви представяме една поредица книжки с илюстровани съвети, които учат малките и пораснали хлапета да печелят приятели, да постигат успех, да убеждават и да говорят добре!

Макар често да се случва да мечтаем за него след години, ако сме абсолютно честни, трябва да признаем, че училището може да е доста трънлив период. Особено през пубертета. Не е лесно да се наредиш сред „популярните“, да впечатлиш момичетата или да си част от спортния отбор на момчетата, когато не си съвсем наясно кой си и какво всъщност искаш. (Нищо чудно, че филмовата индустрия посвещава стотици филми на темата.) А и е факт, че не можеш да разчиташ на ничия помощ, просто трябва да преминеш през периода сам. Именно затова поредицата „55 начина“ не дава готови рецепти, просто предлага съвети – малки, но ценни насоки по пътя към целта.

Ако сте пропуснали четирите най-нови заглавия от поредицата, началото на учебната година е добър повод да ги подарите на своя ученик. „55 начина да печелим приятели“, „55 начина да постигаме успех“, „55 начина да убеждаваме“ и „55 начина да говорим добре“ съдържат кратки съвети, илюстрирани с примери, които ще помогнат на децата да са по-уверени и очарователни, да постигат целите си по-лесно, да отстояват мението си и смело да изкават позиция.

Всъщност защо само децата, съветите могат да послужат за вдъхновение на всеки от нас.

Повече за поредицата ще откриете тук: http://soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1051

Новите заглавия на издателство „Софтпрес“ можете да следите и на www.facebook.com/SoftPressBooks

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Danybon в „Представи се в Danybon“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.