Рубрики
Начало » Представи се » Шест нови занимателни книги за подобряване на логическите умения

Шест нови занимателни книги за подобряване на логическите умения

 

danibon - korica

Ваканцията наближава и всички знаем, че на никого не му се пишат домашни и не му се решават задачи. Предлагаме ви шест нови занимателни книги за различни възрасти, които ще забавляват децата, докато в същото време им помагат да развиват и подобряват уменията, полезни и в училище.

За най-малките:

„100 развиващи игри: Футбол“ и „100 развиващи игри: Великден“

danibon 2

 

Лабиринти, пъзели, судоку или търсене на разлики – многобройните предизвикателства на страниците тренират наблюдателността и логиката на всеки малък любознайко. Вдъхновени от Великден и любимата на всички игра – футбол, тези две книги ще задържат вниманието на малчуганите, докато вие си почивате пълноценно.

За по-големите:

„Свържи точките: броя до 20“ и „Свържи точките: броя до 50“

Danibon 1 - svarji tochkite

 

Две книги в удобната форма на блокче, които може да носите навсякъде – включително на път. Веселите задачи за свързване и оцветяване неусетно тренират знанията за цифрите до 20 или 50, фината моторика и наблюдателността.

Внимавайте, тази книга е толкова забавна, че доста родители се изкушават да я изрешават сами.

За учениците:

„Логически задачки и игри – 6+“ и „Логически задачки и игри – 7+“

Danibon 3

Логическите задачи заемат все по-важно място в училищните програми по цял свят. В тези книжки детето ви ще открие забавни предизвикателства, които ще провокират интереса му към математиката.

Интригуващите задачи развиват логическото мислене, наблюдателността и математическите способности на малчугана под формата на игра.

Благодарение на отговорите, поместени на последните страници, детето само може да провери дали е дало вярно решение.

Читателите на „Данибон“ могат да се възползват от 20% отстъпка от цената на книгите на www.soft-press.com при въвеждане на код Danybon20. Кодът се прилага при завършване на поръчката.

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.