Рубрики
Начало » Представи се » Академия „Никола Тесла“ стартира курсове за подготовка на кандидат-студенти за изпитите по биология и химия в медицинските специалности на университетите в България

Академия „Никола Тесла“ стартира курсове за подготовка на кандидат-студенти за изпитите по биология и химия в медицинските специалности на университетите в България

 

278626_1978049929780_1271433_o

 

Албена Йорданова, дб е доцент по биохимия в Медицинския факултет на Софийския университет от 2012 г.. От 2008 година доц. Йорданова е член на Националната комисия за организиране и провеждане на Националната олимпиада по Биология и здравно образование. През 2010 г. е избрана за председател на Националната комисия и за ръководител на Националния отбор на България за участие в Международните олимпиади по биология за средношколци.

 

Доц. Албена Йорданова е прекрасен педагог, преподавател в катедра „Химия и биохимия, физиология и патофизиология“ на Медицинския факултет на Софийския университет.

 

Обучението в курсовете в Академия „Никола Тесла“ е вечерно присъствено от 18:00 ч. до 20:00 ч. – два пъти по два часа биология и два пъти по два часа химия на седмица. Групите са до десет курсисти. Курсистите имат възможност и за индивидуални консултации с преподавателите.

 

Курсовете са отворени за ученици от XI и XII клас, които искат да отдадат живота си на медицината в нейното огромно разнообразие. Ние ще им помогнем да се подготвят подобаващо, за да бъдат приети от медицинската общност като колеги и да получат шанса да започнат да учат в медицинска специалност.

Записване до 18 октомври 2020 г. на адрес: https://ant.bg/?page_id=1788

Начало – 19 октомври 2020 г.

 

Академия „Никола Тесла“ е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“

За Академия Никола Тесла

Академия “Никола Тесла” е инструмент, който родителите могат да използват, за да насърчават развитието на децата си и тяхната обща култура в областта на технологиите. Ние учим децата не просто да програмират, а да разбират принципите да действие на компютрите, да могат да ги управляват и използват. Така ще им помогнем днес да се реализират успешно утре в свят, доминиран от все по-нови и нови технологии. Да сбъдват своите мечти.